Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Helsinki for kun 1.808,-


4 dages forlænget weekend i Helsinki for kun 1.808,- inkl. fly og fremragende 4-stjernet wellnesshotel med morgenmad og rooftop pool og sauna med udsigt over byen!

Finlands hovedstad er blevet kåret som verdens bedste by at bo i. Oplev en moderne og tidløs by, der byder på finsk design i verdensklasse, smuk arkitektur, kulinariske oplevelser og spændende historiske seværdigheder.

SE DET GODE TILBUD HER:
København
Fra_Billund

Bemærk: Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 27. – 30. sep 24 (3 nætter)
HOTEL1.127,-
FLY681,-
I ALT1.808,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.254,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.127,- pr person.

 

Billund: 27. – 30. sep 24 (3 nætter)
HOTEL1.127,-
FLY818,-
I ALT1.945,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.254,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.127,- pr person.

Hotel

VALO Hotel Helsinki har restaurant, fitnesscenter, bar og fælles opholdsstue. Stedet har blandt andet roomservice og bagageopbevaring samt gratis wi-fi overalt. Hotellet har døgnåben reception, udendørs swimmingpool, indendørs pool og aftenunderholdning. Alle værelserne har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, kedel, bidet, hårtørrer og garderobe. De har også alle eget badeværelse med bruser. VALO Hotel Helsinki tilbyder kontinental morgenmad eller morgenbuffet. Du har adgang til spa- og wellnessfaciliteter, herunder spa-center, spabad og sauna.

SE MERE HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet billige billetter fra København og Billund til Helsinki:

FRA København: 27. – 30. sep 24

 

 

FRA Billund: 27. – 30. sep 24

OPHOLDSGUIDE

Har du set vores store opholdsguide? Her har vi håndplukket de bedste hoteller i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland:  Se her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange spændende oplevelser i Helsinki: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365