Rejs365 er ikke et rejseselskab og du kan derfor ikke købe ydelser af Rejs365. Rejs365 er derimod en uafhængig blog, hvor der gratis bliver lagt rejseforslag op. Rejs365 modtager vederlag fra tredje part uden at dette har indflydelse på prisen.

Da Rejs365 udelukkende fungerer som inspiration og ikke har noget med direkte salg at gøre, kan der ikke rejses krav mod Rejs365 i tilfælde omfattende, men ikke begrænset til:

Forsinkede eller aflyste fly, komplikationer på rejsen, uforudsete omkostninger, dårligt vejr, tilskadekomst eller død på rejsen.

Alle priser på billige rejser, rabatkoder med mere som vi udgiver i artikler er fundet via manuelle søgninger. Information om priser indhentes enten fra udbyderen selv eller via nyhedsbreve. Priserne på Rejs365.dk er kun gældende i en afgrænset periode samt i et bestemt antal. Rejs365 kan ikke garantere for gyldigheden af et tilbud og vi tager forbehold for fejl af enhver art. Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på henholdsvis fly og hotel før du bestiller det ene del, da prisen kan have ændret sig.

Opstår der problemer eller spørgsmål ved et tilbud, bør udbyderen kontaktes direkte.