Rejs365 har eksisteret siden 2016, hvor hjemmesiden startede som et hobbyprojekt.

Meget er sket siden, men i dag som dengang er vi en uafhængig rejseside dedikeret til at finde de bedste tilbud og mest spændende rejser på markedet og inspirere danskere til at opdage deres næste uforglemmelige ferieoplevelse.   

Vi tror på at opbygge varige partnerskaber, der skaber værdi for både os og vores samarbejdspartnere. Hos Rejs365 fokuserer vi derfor ikke kun på salg, men på at skabe meningsfulde relationer, der er baseret på tillid og samarbejde til gensidig fordel.

Med vores dedikation til kvalitet og integritet stræber vi efter at levere de bedste rejseoplevelser til vores kunder og partnere.

Vi tilbyder forskellige former for samarbejde og vores erfarne team står klar til at skræddersy løsninger, der passer til dine behov og mål.

Samarbejder kan f.eks. omfatte
Fixed fee

Beskrivende tekst

2Beskrivende tekst
3Beskrivende tekst
4Beskrivende tekst

Altid med fokus på, at vores samarbejde er givende og værdiskabende for begge parter.

Vores platform har en imponerende rækkevidde og Rejs365’s artikler deles på vores forskellige mediekanaler alt efter jeres behov og målgruppe.

Vi kan dele tilbud på
Rejs365.dk

med 100.000+ unikke månedlige besøgende og 500.000+ månedlige sidevisninger.

Facebookmed 175.000+ følgere.
Rejs365 appmed 55.000+ downloads.
Nyhedsbrev & instagrammed 15.000~ læsere/følgere.

 

Disse nøgletal afspejler vores stærke tilstedeværelse på markedet og vores evne til at nå og engagere en stor og dedikeret målgruppe.

Vi er stolte af at samarbejde med førende rejsebureauer som apollo, Bravo Tours, Corendon og Sunweb samt prissammenligningssider som trivago, Kayak, Momondo, Skyscanner og Travelmarket.

Derudover har vi etableret samarbejder med portaler som Travelcircus, Truestory og Hotelspecials. Vi er imidlertid åbne over for samarbejder af alle typer og størrelser og ser frem til at udforske nye muligheder sammen.

Et partnerskab med Rejs365 giver adgang til et af Danmarks største rejsefællesskaber, hvor målgruppen er yderst rejseinteresserede i alderen 18+.

 

hovedparten af vores målgruppe er
Alder

25 – 64 år

LandsdelLigeligt fordelt mellem Vest- og Østdanmark.

 

Er du interesseret i at udforske et samarbejde med Rejs365?

Vi ser frem til at høre fra dig!

Du kan kontakte os på partner@rejs365.dk eller direkte ved at skrive til vores partner manager Jasper Bos på jvb@rejs365.dk.

Lad os sammen skabe spændende rejseoplevelser og muligheder for vores kunder og samarbejdspartnere.