Herunder findes du en oversigt over de oftest stillede spørgsmål.

 

 1. Er Rejs365 et rejsebureau?

Nej. Rejs365 er en uafhængig rejsetilbudsside, hvor der gratis bliver lagt rejseforslag op.

 

 1. Hvad er Rejs365 formål?

Rejs365 har til formål, at inspirere rejselystne danskere. Vi finder de gode tilbud og ønsker at spare dig for både tid og penge når du skal rejse.

 

 1. Hvordan bestiller jeg rejsen?

Du bestiller selv rejsen hos udbyderne af flyet og hotellet ved at følge de link der er angivet i artiklen. Vi linker kun til anerkendte og troværdige sider som f.eks. momondo og trivago og det vil være der du foretager købet. Rejs365 har altså ikke noget med direkte salg at gøre, men finder blot rejserne.

 

 1. Hvorfor kan jeg ikke få prisen til at passe?

Prisen vil altid være korrekt i det øjeblik artiklen bliver lagt op på Rejs365.dk. Der er dog flere grunde til, at prisen kan have ændret sig. Da Rejs365 ikke er et rejseselskab, men blot finder priserne hos udbyderne er priserne variable. Dette betyder, at prisen både kan være højere, men også at den kan være lavere end det angivne. Jo længere tid der går fra artiklen er blevet udgivet på Rejs365 jo større er muligheden for at prisen er blevet en anden.

Rejs365 angiver altid prisen per person, mens momondo på mobiltelefonen viser den samlede pris for alle rejsende. Det betyder, at når der i artiklen på Rejs365 står en flypris på f.eks. 500 kr., så vil der på momondo stå 1.000 kr., hvis rejsen er for 2 personer.

På flere bookingsider vises værelsesprisen pr. nat. Den angivne pris  skal derfor ganges med det antal nætter du overnatter og divideres med antallet af personer for at få prisen per person. Skal du f.eks. bo 10 nætter på et hotel der står til 100 kr. per nat på bookingsiden, så vil den samlede pris for værelset være 10 x 100 kr. = 1.000 kr. – Dette skal så divideres med 2 for at få prisen per person. I dette eksempel vil den være 500 kr.

Vi har skrevet en artikel om de hyppigste årsager til misforståelser. – – Læs mere her

 

 1. Kan jeg booke rejsen på andre datoer end datoerne fra artiklen?

I de fleste tilfælde er det ikke noget problem at ændre datoerne. Dette kan dog medføre en højere pris på fly og/eller hotel samt at en af delene kan være udsolgt. Ønsker du at rejse på andre datoer end angivet i artiklen er du velkommen til at kontakte os.

 

 1. Behøver jeg både at bestille fly og hotel fra artiklen?

Da vi typisk linker til separate udbydere på fly og hotel vil det ikke være noget problem blot at gøre brug af en af delene.

 

 1. Hvorfor er der flest rejser fra København?

På Rejs365 prøver vi altid at finde billige afgange fra både København og Jylland. Da udbuddet dog er noget større fra København end det er fra Jylland, så vil der være en overvægt af rejser fra København. Vi holder dog altid øje med afgange fra Jylland og alternative lufthavne som f.eks. Hamborg og tager dem med, hvis de er relevante.

 

Antal afrejsende passagerer i 2018
LufthavnAntal passagerer
København15.100.000
Billund1.758.000
Aalborg796.000
Aarhus243.000

 

 1. Hvorfor anvender Rejs365 ofte Ryanair og Norwegian?

Dette skyldes, at Ryanair og Norwegian er to af de selskaber, der har flest afgange fra Danmark og samtidigt ofte har de billigste priser på markedet.

 

 1. Hvorfor er priserne ofte kun angivet med håndbagage?

Lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian har længe opereret med bagage som tilvalg og har gjort dette med stor succes. Vores rejsevaner har ændret sig og dette har ført til, at selskaber som SAS og Lufthansa nu også udbyder rejser uden bagage til en lavere pris. De fleste selskaber tilbyder gratis håndbagage på 8-10 kg og af egen erfaring kan vi sige, at det kan række til en længere ferie. Flere vælger derfor enten at rejse helt uden bagage eller f.eks. at dele en kuffert. Vi tager dog fra artikel til artikel en afvejning af om det kan forsvares, at angive prisen uden bagage.

 

 1. Hvorfor angiver Rejs365 kun prisen for 2 personer?

For at gøre det nemt og gennemskueligt har vi valgt primært at angive priser for 2 personer på Rejs365. Vi er bevidste om ønsket af priser for 1 person og flere personer, men det vil i øjeblikket desværre være for tidskrævende. – Da rejserne dog er ment som inspiration vil man i langt de fleste tilfælde sagtens selv kunne rette antallet af personer.

 

 1. Kontaktoplysninger

Du kan enten kontakte Rejs365 på facebook eller ved e-mail på info@rejs365.dk


Rejs365 ApS, CVR-nr.: 39754983

Vilhelmsro 130, 3480 Fredensborg