Hej og velkommen til Rejs365!

På denne side kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål, som vores brugere stiller os.

 

  1. Hvad er formålet med Rejs365?

Hos Rejs365 vil vi inspirere rejselystne danskere. Vi finder de bedste rejsetilbud, og vi ønsker at spare dig for både tid og penge, når du skal rejse.

  1. Er Rejs365 et rejsebureau?

Nej. Rejs365 er en uafhængig rejseside, hvor vi gratis lægger rejseforslag op. Vi sælger ikke billetter, og du skal derfor kontakte rejsebureauet, hotellet eller flyselskabet direkte, hvis du har spørgsmål vedr. en booking.

  1. Hvordan bestiller jeg rejsen?

Du bestiller selv rejsen hos rejsebureauet eller hos udbyderne af flyet og hotellet ved at følge de link vi har angivet i artiklen. Vi linker kun til anerkendte og troværdige sider som f.eks. Sunweb, Momondo og Trivago, og det vil være der, du foretager købet. Du kan altså ikke købe noget direkte af os. Vi finder blot de gode tilbud.

  1. Hvorfor kan jeg ikke få prisen til at passe?

Prisen vil altid være korrekt i det øjeblik artiklen bliver lagt op på Rejs365.dk. Her dokumenterer vi også altid prisen via screenshots. Der kan dog flere grunde til, at prisen efterfølgende ændrer sig. Da Rejs365 ikke er et rejsebureau, men blot finder tilbudene hos udbyderne er priserne variable efter udbud og efterspørgsel. Det betyder, at prisen både kan være højere, men også at den kan være lavere end det angivne. Jo længere tid der går fra artiklen er blevet udgivet på Rejs365, jo større er muligheden for at prisen er blevet en anden.

VI angiver altid prisen per person. På flere bookingsider vises værelsesprisen pr. nat. Den angivne pris  skal derfor ganges med det antal nætter du overnatter og divideres med antallet af personer for at få prisen per person. Skal du f.eks. bo 10 nætter på et hotel der står til 100 kr. per nat på bookingsiden, så vil den samlede pris for værelset være 10 x 100 kr. = 1.000 kr. – Dette skal så divideres med 2 for at få prisen per person. I dette eksempel vil den være 500 kr.

Vi har skrevet en artikel om de hyppigste årsager til misforståelser.  Læs mere her

  1. Kan jeg booke rejsen på andre datoer end datoerne fra artiklen?

I de fleste tilfælde er det ikke noget problem at ændre datoerne. Dette kan dog medføre en højere pris på fly og/eller hotel samt at en af delene kan være udsolgt.

  1. Behøver jeg både at bestille fly og hotel fra artiklen?

Da vi typisk linker til separate udbydere på fly og hotel vil det ikke være noget problem blot at gøre brug af en af delene.

  1. Hvorfor angiver Rejs365 kun prisen for 2 personer?

For at gøre det nemt og gennemskueligt har vi valgt primært at angive priser for 2 personer på Rejs365. Vi er bevidste om ønsket af priser for 1 person og flere personer, men det vil i øjeblikket desværre være for tidskrævende. Da rejserne dog er ment som inspiration vil man i langt de fleste tilfælde sagtens selv kunne rette antallet af personer.

  1. Hvad koster det at bruge Rejs365?

Det er helt gratis at benytte Rejs365. Vi modtager f.eks. kommission fra vores partnere, hvis du booker en rejse, men det påvirker ikke din pris!

  1. Kontaktoplysninger

Du kan enten kontakte Rejs365 på facebook eller ved e-mail på info@rejs365.dk


Rejs365 ApS, CVR-nr.: 39754983

Vilhelmsro 130, 3480 Fredensborg