Vi finder de bedste rejsetilbud

Hvem er bag Rejs365?


Hej og velkommen på Rejs365! – Vi er to familiefædre og er nok hvad man kan kalde over gennemsnittet rejselystne.

Rejs365 startede som et enkeltmandsprojekt, hvor gode tilbud på rejser blev fundet til familie, venner og kollegaer. Hurtigt blev tjenesten meget populær, og derfor er vi nu to bag Rejs365.

Vi synes det er en fed fornemmelse, når vi finder et godt tilbud, og vi vil gerne dele det med folk, der forhåbentlig kan få gavn af det. Vi hører tit, at priserne er for gode til at være sande, men da Rejs365.dk ikke et rejsebureau, og I på intet tidspunkt betaler penge til os, kan vi forsikre jer om, at dette ikke er tilfældet. Vi finder typisk blot et godt tilbud på en flyrejse og hotel og linker så til flyselskabet og hoteludbyderen.

Vi har begge fuldtidsjob ved siden af Rejs365, og derfor driver vi denne hjemmeside som et fritidsprojekt. Det er et tidskrævende et af slagsen, hvor der først og fremmest skal være plads til familien og selvfølgelig også rejserne. Vi håber I får gavn af vores hjemmeside.

Med venlig hilsen

Rejs365

 

 

 

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365