Beliggenhed
Type

Icehotel

4/5

Icehotel ligger i Jukkasjärvi i det nordlige Sverige og har værelser der er lavet udelukkende af udskåret is! Du kan ligeledes blive forkælet med sauna og spabad! Området omkring Icehotel er populært til aktiviteter som hundeslædekørsel, rensdyrslædeudflugter, snescooterture, riverrafting, vandreture og fiskeri.

Varbergs Kusthotell

4/5

Det super flotte Varbergs Kusthotell består af 157 værelser og har en fantastisk beliggenhed helt nede ved stranden. Hotellet tilbyder Thalasso spa, indendørs saltvandspool med 32 grader varmt vand samt et kalbadhus til vinterbadning ved havet. Her finder du bl.a. også en sauna og fodbad. Varberg Kusthotell blev i 2019 tildelt den prestigefyldte pris World Luxury Spa Award i kategorien “Luxury Thalassoterapi Spa”.

Brösarps Gästgifveri & SPA

3/5

Det historiske Brösarps Gästgifveri & SPA ligger omgivet af smuk natur lige ved reservatet Verkeån, blot 10 minutters kørsel fra Østersøen. Her får du udsøgte spisemuligheder samt skønne spa og wellnessfaciliteter.

Det charmerende hotel er fra slutningen af det 17. århundrede. Samtlige værelser er smukt indrettet og har eget badeværelse. Hotellet ligger midt imellem Ystad og Kristianstad kun 10 minutters kørsel fra den ikoniske fiskerby, Kivik.

Upper House

4/5

Upper House er et vildt lækkert 5-stjernet hotel, hvor der er kælet for hver detalje og hvor begrebet velvære får helt ny betydning. Hotellet ligger i hjertet af Göteborg og tilbyder et imponerende spa-område på 18.-20. etage med imponerende udsigt over Göteborg samt udendørs pool med glasbund.

Hotellets bar ligger på 25.etage, hvor du kan du nyde nyde drinks og måltider, og her finder du også den vidunderlige udendørs terrasse med utrolig view over byen.
Samtlige værelser på Upper House har luksussenge, badekåber og tøfler samt moderne møbler. Værelserne har desuden fladskærms-tv, minibar samt te- og kaffefaciliteter.

Skansen Hotel

4/5

I den lille by Båstad finder du Hotel Skansen, der er et af Sveriges bedste spa-hoteller. Det smukke landskab omkring hotellet danner rammerne for opholdet og indgyder til afslapning. Hotel Skansens spa-faciliteter er ganske særlige, og i hotellets nye rooftop-spa får du en eksklusiv oplevelse, hvor du året rundt kan nyde varme udendørs bade, gode drinks og behagelige liggestole – alt sammen med dejlig udsigt over Kattegat. Spafaciliteterne omfatter desuden bl.a. tørsauna, dampsauna, flere pools, regnvejrsbrusere samt en rolig relax-afdeling.

Falkenberg Strandbad

4/5

Direkte på den vidunderlige Skrea Strand ligger Falkenberg Strandbad med den luksuriøse spaafdeling.

Hotellet er et af Europas mest luksuriøse spahoteller, og det blev i 2017 tildelt den prestigefyldte pris World Luxury Spa Award som det bedste spahotel i Europa.

Stress af på dette fantastiske hotel og oplev nydelsen på egen krop.

YSTAD SALTSJÖBAD​

4/5

Ystad Saltsjöbad har eksisteret i over 100 år og har modtaget et hav af priser!

Hotellet, der bl.a. flere gange blevet tildelt den prestigefyldte pris World Luxury Spa Award, har en fantastisk beliggenhed helt nede ved stranden på den smukke kyst i Skåne. 

Blot en times kørsel fra København, finder du hotellet med udendørs pool, solstole og bar, som på varme sommerdage er et tilløbsstykke for livsnydere.