Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Costa del sol med all inclusive for kun 4.126,-


1 uge på Costa del sol med all inclusive for kun 4.126,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med vidunderlig beliggenhed og værelse med havudsigt!

Tag på en dejlig tur til Spaniens solkyst Costa del Sol. Her ligger Mijas Costa, der er en charmerende kyststrækning og kendt for sine smukke strande, pulserende atmosfære og en blanding af traditionel spansk kultur og moderne faciliteter. Området strækker sig over 12 kilometer og tilbyder noget for enhver smag, fra afslapning på stranden til aktiv ferie.

 

SE det gode tilbud HER:
KøbenhavnFra Aalborg

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 15. dec 2024 (7 nætter)
Pris4.126,-

 

Aalborg: 9. – 16. dec 24 (7 nætter)
Pris4.427,-


Hotel

 

Gran Hotel Costa del Sol ligger fantastisk; På stranden i Mijas mellem Fuengirola og Marbella. Fra terrassen ved poolen kan du gå direkte til stranden. Samtlige værelser har havudsigt og udsigt over den smukke Butibamba-strand.

Det er naturligvis meget vigtigt at kunne nyde en drink under ferien; Bestil din favorit i poolbaren eller i cafeteriaet El Zurbaran. Der er også en trendy chill-out terrasse, hvor du kan spise noget fra snackbaren og sippe en farverig cocktail. Og alt dette til afslappende musik.

Der er masser at lave på Gran Hotel Costa del Sol – spil bordtennis, dart, bueskydning, svøm i poolen eller solbade på terrassen. Det omkringliggende område byder også på mange muligheder: Fra ridning og golf til at besøge imponerende byer som Cordoba og Sevilla. Og næsten som en selvfølge kan man dyrke forskellige former for vandsport i nærheden af hotellet.

 

SE mere HER:
Fra_AalborgFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Vi har fundet gode tilbud fra København og Aalborg til Costa del Sol:

FRA København: 8. – 15. dec 2024

 

FRA Aalborg: 9. – 16. dec 24

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Cypern. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365