Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Zakynthos for kun 3.799,-


2 uger på Zakynthos for kun 3.799,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

Se de gode tilbud til Zakynthos her:
Fra KøbenhavnFra_AalborgFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 30. sep – 14. okt 24 (14 nætter)
Pris3.799,-

 

Aalborg: 30. sep – 14. okt 24 (14 nætter)
Pris3.999,-

 

Aalborg: 30. sep – 14. okt 24 (14 nætter)
Pris3.999,-

 


Hotel

Hyggeligt hotel med god beliggenhed

Ikke langt fra centrum af den populære ferieby Argassi ligger det lille og ældre, men utrolig hyggelige Krinas Hotel. Hotellet er et Bravo Lokal-hotel, og det er et godt valg for dig, der ønsker at nyde den afslappende atmosfære, det gæstfrie personale og den centrale beliggenhed.

Hotellet har et skønt poolområde, hvor du finder flere liggestole, som du kan slænge dig i og rigtig nyde solens stråler. Når du får brug for at blive kølet ned, kan du tage en dukkert i hotellets fine swimmingpool. På poolområdet er der også en lille børnepool, hvor familiens yngste gæster kan nyde nogle gode timer med masser af leg og vandsjov.

Lige ved siden af polområdet ligger hotellets snackbar. Her kan du få stillet sulten i løbet af dagen med små, lette anretninger. Når du får brug for en pause fra solen, kan du samtidig tage plads her i snackbaren og nyde en kold forfriskning i skyggen.

Vil du gerne bade i havet, så ligger Argassis strand kun 700 meter fra Hotel Krinas. Stranden ligger parallel med hovedvejen i Argassi, så når sulten melder sig, kan du sætte kursen mod en af de hyggelige restauranter, som ligger her.

Selvom hotellet ligger i det lidt mere stille område af Argassi, så skal du altså ikke tage mange skridt fra hotellet før du bliver mødt af flere gode restauranter og skønne taverner. Skal udvalget være endnu større, så ligger Zakynthos’ hovedby kun fire km fra byen, og her finder du masser af restauranter for enhver smag, hyggelige barer og gode shoppingmuligheder.

 

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_AalborgFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra København, Aalborg og Billund til Zakynthos i september og oktober måned.

FRA København: 30. sep – 14. okt 2024

 

FRA Aalborg: 30. sep – 14. okt 2024

 

FRA Billund: 30. sep – 14. okt 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365