Vi finder de bedste rejsetilbud

Fodboldrejse til Manchester for kun 3.435,-


Fodboldrejse til Manchester for kun 3.435,- per person inkl. fly, hotel og billet til Premier League kampen mellem Manchester City og Brentford!

Oplev Premier League live når de engelske mestre fra Manchester City spiller mod danskerklubben Brentford. Holdkortet er fyldt med verdensstjerner når Manchester City spiller, og du kan derfor glæde dig til at opleve spillere som Haaland, Rodrigo og Foden i aktion mod danske landsholdsstjerner som Mikkel Damsgaard, Mathias Jensen og Christian Nørgaard!

SE fly, hotel og billetter HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Vi har indgået et samarbejde med Footballtravel.dk. Se listen med vores udvalgte kampe her:


Footballtravel.dk

Hos Footballtravel.dk har vi fundet en pakke bestående af to overnatninger og fodboldbilletter til kampen mellem Manchester og Brentford.

SE MERE HER:

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 13. – 15. sep 2024
HOTEL & BILLET2.645,-
FLY790,-
I ALT3.435,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for billet og hotel er 5.290,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.645,- per person.

 

Billund: 13. – 15. sep 2024
HOTEL & BILLET2.645,-
FLY1.410,-
I ALT4.055,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for billet og hotel er 5.290,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.645,- per person.

 

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 2-stjernede ibis budget Manchester Centre Pollard Steet, der kun ligger 5 minutters kørsel fra Etihad stadium.

MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Manchester i september:

 

FRA København: 13. – 15. sep 2024

 

FRA billund: 13. – 15. sep 2024

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Manchester. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 96,- og 20 kg bagage for 318,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365