Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge ved Podstrana i Kroatien for kun 3.126,-


1 uge ved Podstrana i Kroatien for kun 3.126,- per person inkl. fly og moderne 3,5 stjernet lejlighedshotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Podstrana er en malerisk lille by beliggende i det sydlige Kroatien langs kysten af Adriaterhavet. Byen er kendt for sin betagende skønhed, der omfatter en blanding af krystalklart vand, smukke strande og imponerende bjerglandskaber. Podstrana ligger kun få kilometer fra Split, en af Kroatien største byer, hvilket gør den til et populært sted for turister, der søger en kombination af afslapning og kulturelle oplevelser.

 

SE det gode tilbud HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 7. – 14. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer3.126,-


Hotel

Lejlighedshotellet Ringo, beliggende direkte ved stranden i Podstrana, cirka 10 kilometer fra centrum af Split, byder på moderne og lyse lejligheder. Hotellet, der består af to bygninger, har et charmerende lille poolområde på taget af en af bygningerne, hvor gæsterne kan slappe af ved de få tilgængelige solstole og parasoller. Vær dog opmærksom på, at der opkræves et gebyr for brug af håndklæder.

Ved siden af hotellet er der et praktisk minimarked, og en hovedvej skal krydses for at få adgang til stranden. For dem, der rejser med bil, tilbydes gratis parkering, selvom man skal være opmærksom på gennemkørselstrafik i området. For nem offentlig transport ligger der en busholdeplads lige ved hotellet.

Når sulten melder sig, byder Podstrana på flere hyggelige taverner og restauranter, perfekte til en dejlig middag om aftenen. Hotellet tilbyder desuden WiFi på værelserne, hvilket sikrer en bekvem og forbundet ophold for gæsterne.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Podstrana ved Split:

FRA københavn: 7. – 14. sep 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Podstrana: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365