Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage på Malta for kun 991,-


6 dage på Malta for kun 991,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet spa-hotel med pool og vidunderlig udsigt!

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har sin helt egen karakter.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Vælg “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 1. – 6. dec 2024 (5 nætter)
HOTEL513,-
FLY478,-
I ALT991,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.026,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 513,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Solana Hotel, der tilbyder moderne værelser og studiolejligheder med gratis WiFi, kun 10 minutters gang fra stranden ved Mellieha-bugten. Der er også en tagterrasse med swimmingpool.

Værelserne og studiolejlighederne har satellit-tv, aircondition og te-/kaffemaskine. Studiolejlighederne har også et lille tekøkken.

Hotel Solana byder på en indendørs swimmingpool, som har et hjørne med hydromassage, samt et fitnesscenter og et legeværelse til børn.

Gæsterne kan nyde lokale og internationale retter samt et udvalg af udsøgte vine. Der er også forskellige restauranter og snackbarer. Herudover er der liveunderholdning om aftenen.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Malta:

FRA Billund: 1. – 6. dec 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Malta: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365