Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Costa del sol for kun 3.999,-


1 uge på Costa del sol for kun 3.999,- per person inkl. fly og flot hotel med spektakulær tagterrasse med pool og fantastisk beliggenhed direkte på stranden!

Fuengirola er en skøn by med lange sandstrande, gode restauranter og en fantastisk feriestemning. Fuengirola er uden tvivl en af de mest populære feriebyer ved Costa del Sol. Her finder du gode strandbarer, vandsportsaktiviteter og ikke mindst en lang strandpromenade. Vandet er lavt, og derfor kan både store og små nyde en god ferie på strandene i Fuengirola. Der er både tid og plads til at være aktiv eller blot nyde livet, solen og daselivet på stranden.

 

SE det gode tilbud HER:
KøbenhavnFra Aalborg

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. aug – 1. sep 2024 (7 nætter)
Pris3.999,-

 

Aalborg: 25. aug – 1. sep 2024 (7 nætter)
Pris3.999,-


Hotel

Skønt hotel direkte ved stranden og strandpromenaden

Bo på det skønne hotel, El Puerto Hotel. El Puerto har en unik beliggenhed tæt på både strand og strandpromenaden. Strandpromenaden er ca. 7 km lang og er fuld af liv og sjove oplevelser.

Hotellet ligger i byen Fuengirola, hvor du vil opleve en magisk stemning og atmosfære. I byen venter der mange spændende oplevelser og aktiviteter. Du kan fx opleve den berigende kultur, tage en tur i zoo eller gå en tur i en af de hyggelige parker. Skal der lidt mere fart over feltet, så kan du også kaste dig ud i en af de mange vandsportsaktiviteter som fx dykning, jetski, vandski eller paddle board. Du kan også udforske byen til hest, hvor du kan drage afsted på en af de planlagte ruter i byen.

Lokalt finder du også forskellige guidede udflugter, som du kan tage med på. Hvis du hellere vil udforske byen på egen hånd er der også mulighed for at leje en bil eller en cykel.

Lækre faciliteter
Hotellet er et fantastisk hotel i moderne indretning og med lækre faciliteter. Det er det perfekte hotel for par, som gerne vil nyde en dejlig ferie i luksuriøse omgivelser og tæt på både by og strand.

Nyd en fantastisk udsigt på hotellets spektakulære tagterrasse. På tagterrassen får du nærmest fornemmelsen af, at du kan røre skyerne. Her kan du nyde lækre cocktails i sky-baren, eller forkæle smagssanserne med en overdådig middag i restauranten.

På tagterrassen er der også et poolområde, hvor du kan afkøle kroppen med en dejlig svømmetur, eller bare slappe af og dase til den smukkeste udsigt. Du kan også solbade på en af hotellets liggestole, og hvis solen bliver for meget kan du altid søge skygge under det overdækkede område på tagterrassen.

Sådan bor du på Hotel El Puerto
Du bor i flotte værelser med en moderne indretning. Alle værelserne er indrettet med aircondition, tv, hårtørrer og safebox (mod gebyr). Derudover har du også gratis WIFI på hele hotellet – også på værelserne.

Dobbeltværelse med egen balkon: Fine dobbeltværelser på ca. 15 m2 med egen balkon. Dobbeltværelset er indrettet med eget badeværelse, samt to enkeltmandssenge, som er sat sammen. På værelset kan der være op til 2 personer. Det er også muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse med egen balkon og havudsigt: Fine dobbeltværelser på ca. 15 m2 med egen balkon og havudsigt. Dobbeltværelset er indrettet med eget badeværelse, samt to enkeltmandssenge, som er sat sammen. På værelset kan der være op til 2 personer.

 

 

SE mere HER:
Fra_AalborgFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Vi har fundet gode tilbud fra København og Aalborg til Costa del Sol:

FRA København: 25. aug – 1. sep 2024

 

FRA Aalborg: 25. aug – 1. sep 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Cypern. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365