Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Bremen for kun 793,-


3 dages forlænget weekend i Bremen for kun 793,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med stort fitness- og spacenter med swimmingpool, dampbad og saunaer, central beliggenhed og morgenmad!

Kun få timers kørsel fra Danmark ligger en af Tysklands hyggeligste og smukkeste byer. Bremens historie går mere end 1200 år tilbage, og når du bevæger dig rundt i byens gamle kvarterer med de smalle middelaldergyder og de fredede smukke huse, føles det som om at træde direkte tilbage i tiden.
Bremen er kendt for sine mange butikker, restauranter og ølstuer, der giver byen et livligt præg, så du kan roligt glæde dig til kulturelle oplevelser, gode shoppingmuligheder og gastronomi i særklasse, år du besøger Bremen.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.585,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 793,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Bremen


Hotel

 

 

Det 4-stjernede Best Western Hotel zur Post ligger overfor Bremens hovedbanegård og Bremen Arena og tilbyder gratis WiFi.

Hotellet har stort fitness- og spacenter med swimmingpool, dampbad og saunaer som er inkluderet i overnatningsprisen.

Værelserne og suiterne på Best Western Hotel zur Post er klassisk indrettede og har fladskærms-tv og minibar.

Caféen serverer morgenbuffet hver morgen. Regionale retter fra Tyrol kan nydes i den nærliggende restaurant, og et udvalg af cocktails serveres i urbaren.

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

De fleste tager turen til Bremen i bil.

Du kan dog også tage både med bus Bus eller  Tog


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365