Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Madeira for kun 4.248,-


1 uge på Madeira for kun 4.248,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med morgenmad, indvendig og udvendig pool samt god beliggenhed tæt på by og strand!

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 16. – 23. dec 24 (7 nætter)
v/2 personer4.248,-


Hotel

Hotellets store poolområde har to pools: en stor pool og en separat børnepool samt en indendørs opvarmet pool, der holder 28 grader. Solstole og parasoller er tilgængelige ved den udendørs pool, og der er lænestole ved den indendørs pool. Poolhåndklæder er inkluderet og kan skiftes mod betaling.

Buffetrestauranten serverer morgenmad, frokost og middag, mens poolbaren tilbyder enkle frokostretter, snacks og drinks i løbet af dagen. Loungebaren, som er åben fra morgen til efter midnat, har levende musik et par aftener om ugen.

Hotellets spa inkluderer et fitnessrum og en opvarmet indendørs pool, som kan benyttes gratis. Sauna, tyrkisk bad og spabehandlinger er tilgængelige mod betaling. Der arrangeres også yogaklasser, vandaerobic og pilates.

Der er gratis wifi på hele hotellet, og strygefaciliteter kan lånes i receptionen. Parkering er tilgængelig i hotellets garage afhængigt af plads og mod betaling. Alto Lido ligger cirka 200 meter fra Lido centrum og omkring 3 kilometer fra Funchal. Du kan enten gå til Funchal eller tage hotellets bus, som kører fire gange dagligt. Gåturen til Funchal er smuk og byder på flere hyggelige parker, små caféer og butikker, men vær forberedt på kuperet terræn. Lido havbad ligger cirka 200 meter væk.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Madeira:

FRA københavn: 16. – 23. sep 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Madeira: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365