Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sunny Beach for kun 3.295,-


1 uge i Sunny Beach for kun 3.295,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål og her finder man bl.a. en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra København
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Sunweb har mange rejser at vælge imellem. Se hele udbuddet igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 24. – 31. aug 24 (7 nætter)
v/2 personer3.295,-

 

København: 31. aug – 7. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer4.137,-

 


Hotel

De populære Harmony Suites 2 & 3 ligger i den mere fredelige del af Sunny Beach og stadig i bekvem afstand til byens kilometerlange strand og det livlige centrum med barer, restauranter og shoppingmuligheder. I Harmony Suites 2 & 3 bor du i pæne studiolejligheder med plads til 2 personer. Alle lejlighederne har eget tekøkken og egen balkon eller terrasse.  Til lejlighederne hører et indbydende poolområde med rig mulighed for at slappe af både i solen og i skyggen. Her er desuden et legeområde til børnene og en børnepool til de mindste. Harmony Suites 2 & 3 anbefales til både voksne og singleforældre med børn, som vil nyde ferien i egen lejlighed og i gåafstand til stranden.

Se mere her: 
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Sunny Beach:

 

FRA Billund: 24. – 31. aug 2024

 

 

FRA København: 31. aug – 7. sep 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sunny Beach: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365