Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Hotel Des Nordens for kun 423,-


Ophold på Hotel Des Nordens for kun 423,- per person inkl. morgenmad og adgang til opvarmet indendørs og udendørs pool samt lækkert spa-område!

rejFlensburg ligger umiddelbart syd for grænsen til Danmark og er en charmerende by med et hyggeligt havnemiljø, masser af forretninger og historie. De nyrenoverede gågader strækker sig gennem den indre by med flotte husfacader, mange butikker og caféer. Flensborg hørte til Danmark i mere end 400 år og meget i byen foregår på både dansk og tysk. Havnen er Flensborgs hjerte, og her kan du nærmest kan lugte de gamle, maritime traditioner.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 846,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 423,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 28. – 29. juli, men der er andre datoer til billige priser på Hotel des Nordens – også i weekender. Se et udvalg her:

Der kan klikkes på datoerne:
26. – 27.727. – 28.72. – 3.8

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Hotel des Nordens ligger kun 200 m fra den danske grænse og byder på elegante værelser og suiter, alle med gratis wi-fi. Den stilfulde restaurant Rôtisserie serverer internationale og nordtyske retter. Stranden ligger blot 1,5 km fra hotellet, og gæsterne kan benytte den opvarmede indendørs og udendørs swimmingpool året rundt. Gæsterne kan benytte Hotel des Nordens moderne spaområde gratis. I spaområdet er der spabad, flere indendørs og udendørs saunaer, afslapningsområder, massage- og skønhedssalon samt fitnesscenter. Der er desuden stort område til solbadning omkring poolen. Samtlige hotellets lyse værelser har kabel-tv, skrivebord samt badeværelse. Mange af værelserne har egen balkon. Der serveres dagligt morgenbuffet. Ud over restaurant har hotellet desuden bar hvor der serveres et udvalg af drikkevarer, herunder udsøgte vine, tyske ølsorter og kaffespecialiteter.

Flensborgs historiske centrum ligger blot 8 km fra hotellet.

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365