Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Side for kun 2.439,-


1 uge i Side for kun 2.439,- per person inkl. fly og populært 3-stjernet hotel med pool og gåafstand til stranden!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

SE det gode tilbud til Side HER:
Fra BillundFra København

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 5. – 12. sep 24 (7 nætter)
Pris2.439,-

 

københavn: 8. – 15. sep 24 (7 nætter)
Pris2.520,-


Hotel

Nar Apart er et populært lejlighedshotel i Side, kendt for dets imødekommende personale. Ved hotellets poolområde finder du både en separat børnepool og en pool-/snackbar, hvor du kan bestille lette retter og forfriskende drinks, mens du slapper af ved poolen. Nar Apart er et mindre, men meget værdsat lejlighedshotel, beliggende cirka 1 km fra den vestlige strand i Side. Hotellet tilbyder en pool med en separat børnepool samt en pool-/snackbar, der serverer enkle retter og drikkevarer. Der er solstole og parasoller til rådighed. For gæster, der ønsker at tage til stranden, tilbyder hotellet en gratis shuttlebus. Pool-/strandhåndklæder kan lejes mod betaling. Hotellet har også en á la carte-restaurant og bar samt gratis wifi overalt.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Side:

FRA billund: 5. – 12. sep 24

 

FRA københavn: 8. – 15. sep 24


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Side. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365