Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellnessophold på Hotel Neptun for kun 886,-


Wellnessophold på det lækre 5-stjernede Hotel Neptun for kun 886,- per person inkl. overnatning i dobbeltværelse med havudsigt, morgenmad, sky-bar på 19.etage og adgang til saltvandspool, finsk sauna, dampbad og fitnesscenter m.m.

Det fantastisk lækre 5-stjernede Hotel Neptun har udsigt over stranden i Warnemünde og tilbyder 3 restauranter og stort spa-område. Værelserne på Hotel Neptun har alle balkon med havudsigt over Østersøen.
I NEPTUN SPA kan du forkæle dig selv med saltvandspool, finsk sauna, dampbad og fitnesscenter. I thalassoterapicentret på Hotel Neptun tilbydes saltvandsbehandlinger.
Hver morgen serveres der komplet morgenbuffet i hotellets restaurant, der har panoramavinduer med skøn udsigt til Østersøen.
Du kan ligeledes slappe af på Neptuns sommerterrasse eller i hotellets Sky Bar på 19. etage.

 

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.772,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad hvilket svarer til 886,- per person.  Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter et godt Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365