Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksus i Thailand: 2 uger i Krabi for kun 10.894,-


2 uger i Krabi i Thailand for kun 10.894,- per person inkl. fly og luksusresort med flere pools, morgenmad og den smukkeste udsigt!

Krabi er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

 

SE det gode tilbud HER:

Bemærk: Vi har taget udgangspunkt i et Deluxeværelse med pooludsigt.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 23. sep – 7. okt 24
v/2 personer10.894,-


Hotel

 

Lækkert luksus resort med mange poolområder

I kort afstand til stranden og det smukke turkisfarvede vand i Ao Nang, ligger det dejlige og populære, Panan Krabi Resort.

Hotellet er flot og gennemført, hvor der er kræset for alle detaljer for give en stilfuld og afslappende atmosfære. Det er bare om at nyde ferien og livet, hvor alle føler sig velkomne. Personalet er altid imødekommende og tilgængelige, og vil gøre alt for at din ferie bliver fuldkommen.

Hotellet har masser af komfort og faciliteter, og består af flere store swimmingpools. Ved de lækre pools kan du nyde cocktails fra baren i din solseng med parasoller. Eller du kan fra poolen svømme hen til poolbaren, hvor du i vandet kan nyde forskellige drikkevarer med tropiske drinks og cocktails, samt en snackmenu. Du kan også vælge at besøge resortets rooftop pool. Herfra er udsigten ikke mindre end fantastisk med udsigt til havet, øerne og Krabis smukke klippeformationer. Her finder du også et lækkert lounge-område med en vin & poolbar. Herfra er der også den smukkeste solnedgang.

Opholdet på Panan Krabi Resort inkluderer daglig morgenmad, som serveres i hotellets hovedrestaurant, Diplee. Her kan du vælge om du vil sidde uden eller indenfor. Morgenmaden og buffeten bugner af dejlige retter. Her serveres alt fra asiatisk til international morgenmad. Udover den enorme morgenmads anretning, så er der flere dygtige kokke, som tilbereder forskellige retter direkte i restauranten.

Hotellets beliggenhed gør det let at opleve livet i Ao Nang’s hyggelige gader med masser af butikker, markeder, caféer og restauranter. Du får dermed både strand og by i meget kort afstand fra hotellet. Panan Krabi Resort er uden tvivl et af vores bedste hoteller i Krabi, og det perfekte valg for både familier og par.

Sådan bor du
Alle værelser er udstyret med WiFi, TV, minibar (mod gebyr), aircondition, te- og kaffefaciliteter, safebox og badeværelse med hårtørrer. Derudover varierer værelserne således:

Deluxe værelse
Disse værelser er ca. 40 m2 store og indrettet med en balkon, hvorfra der er udsigt til klipper i Ao Nang. Der er plads til fire personer på værelset heraf maks. tre voksne.

Deluxe værelse med pooludsigt
Værelset er ca. 40 m2 og har en balkon med udsigt til poolen og hotellets tropiske haver. Der er plads til fire personer på værelset heraf maks. tre voksne.

Deluxe havudsigt værelse
Værelset her er placeret på de øverste etager og byder på en fantastisk havudsigt fra værelsets balkon. Det varierer fra værelse til værelse, hvor meget af havet du kan se. Værelset er 40 m2, og der er plads til fire personer heraf maks. tre voksne.

Deluxe premier værelse med pooludsigt
Værelset er ca. 46 m2 og indrettet med en stor dobbeltseng. Derudover er der et dejligt badeværelse med et spabad. Der er plads til op til to personer.

Deluxe værelse med privat udendørs spabad
Nyd dette ca. 51 m2 store værelse med en dobbeltseng. Hotellet har egen balkon eller terrasse, hvor der er et lækkert privat spabad med udsigt til hotellets pool. Der er plads til fire personer på værelset heraf maks. tre voksne.

Deluxe værelse med direkte pool-adgang
Dette værelse er ca. 41 m2 og ligger i stueetagen. Værelset har egen terrasse, hvor der er direkte adgang til hotellets pool. Der er plads til fire personer på værelset heraf maks. tre voksne.

Pension
Morgenmad er inkluderet. Du kan tikøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), fuld pension (morgen-, middags- og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad) eller All Inclusive.

Mere om Panan Krabi Resort
Hotellet tilbyder gratis WiFi.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet et godt tilbud fra København til Krabi:

FRA københavn: 23. sep – 7. okt 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Khao Lak: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365