Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage i Halkidiki for kun 2.256,-


6 dage i Halkidiki for kun 2.256,- per person inkl. fly og 5-stjernet hotel med morgenmad og aftensmad, beliggenhed lige ved stranden og pool!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE fly og det flotte hotel HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 2. – 7. jun 2024 (5 NÆTTER)
HOTEL1.653,-
FLY603,-
I ALT2.256,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.306,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.653,- per person.

 


Hotel

Det 5-stjernede Anastasia Resort & Spa er en strandejendom, der ligger i nærheden af ​​Nea Skioni og har stor pool, wellness-center, buffetrestaurant samt poolbar. Der tilbydes smagfuld indkvartering med gratis WiFi samt udsigt over havet eller bjergene. Værelserne på Anastasia Resort er klassisk indrettet og har eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. De har aircondition, satellit-tv, værdiboks og minibar.

Der serveres græske og internationale retter i den moderne indrettede spiseplads eller på terrassen med pooludsigt. Baren ved poolen er et ideelt sted til at få en forfriskende drink eller aftencocktail. Gæsterne kan slappe af i saunaen eller det tyrkiske bad, eller de kan forkæle sig selv med en massagesession. Der er også tennisbane og fitnesslokale til de mere aktive.

Badebyen Chanioti ligger under 8 km fra ejendommen, og Pefkochori ligger 12 km derfra.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki:

FRA KØBENHAVN: 2. – 7. jun 2024


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365