Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Limnos for kun 1.498,-


1 uge på Limnos for kun 1.498,- per person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Udforsk det betagende Limnos eller Lemnos, som øen også er kendt som, beliggende i det nordlige Ægæiske Hav og en del af det autentiske Grækenland. Limnos præsenterer sig uden store turistområder og byder på en unik charme med sit vulkaniske landskab, der møder frodige marker og indbydende strande.

Se det gode tilbud her:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo har et stort udvalg af rejser. Se dem alle her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 26. maj – 2. jun 2024 (7 nætter)
Pris1.498,-


Hotel

Porto Plaza ligger ved den smukke Agios Ioannis-strand i Kaspakas på Limnos. Kaspakas er en charmerende lille by beliggende på skråningerne af St. Athanasius-bjerget med udsigt over Det Ægæiske Hav. Du kan slappe af på hotellets terrasse, ved poolen, eller udforske de nærliggende strande. Hotellet ligger også tæt på Myrina, øens hovedstad.

Porto Plaza tilbyder en pool med solstole, parasoller og en poolbar. Poolhåndklæder er tilgængelige mod betaling, og stranden Agios Ioannis ligger kun ca. 5 minutters gang væk. Restauranten Orizontas ligger ved havet og serverer morgenmad, frokost, aftensmad samt kølige drinks.

Hotellet har gratis wifi og parkering. Bemærk, at der er en stejl bakke op til hotellet. Myrina centrum ligger cirka 8 kilometer væk. Ved Agios Ioannis-stranden finder du også et par taverner og strandbarer.

 

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Limnos.

FRA KØBENHAVN: 26. maj – 2. jun 2024

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Limnos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365