Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sivota for kun 1.198,-


1 uge i Sivota for kun 1.198,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Sivota er et af de smukkeste steder i Grækenland. Området kaldes ofte ‘det græske Caribien’ for her finder du mange små ubeboede øer, der byder på nogle af de absolut bedste strande i Europa med blødt fint sand og krystalklart vand.

Omkring Sivota finder du et smukt bjergrigt landskab med grønne oliventræer og i byens smalle stræder finder du mange hyggelige caféer, restauranter, små butikker. Ved Sivotas havn kan du på  tavernaerne nyde en kold Mythos til lyden af bølgerne og synet af de vuggende yachter.

 

SE det gode tilbud her
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 20. – 27. maj 2024 (7 nætter)
v/2 personer1.198,-

 

Billund: 20. – 27. maj 2024 (7 nætter)
v/2 personer1.298,-


Hotel


Harmony Apartments Sivota er et skønt lejlighedshotel beliggende lige udenfor Sivota. Her bor du i komfortable lejligheder, og hotellet er ideelt for dem, der nyder en aftentur ned til havnen i Sivota for at smage på det lokale køkken eller spise en enkel middag på balkonen. Hotellet har et lille poolområde til afslapning.

Harmony Apartments Sivota tilbyder et poolområde med en pool og solstole på græsplænen under træerne. Ved poolområdet kan du også spise morgenmad. Der er gratis wifi overalt på hotellet. Der er parkering til rådighed, hvis du ønsker at leje en bil for at udforske den smukke kystlinje. Hotellet ligger cirka 1 kilometer fra centrum af Sivota og lidt over en kilometer fra Gallikos Molos Strand, nord for Sivota.

 

SE det gode tilbud her
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Sivota:

 

FRA København: 20. – 27. maj 2024

 

FRA Billund: 20. – 27. maj 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sivota: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365