Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus for kun 414,-


Ophold på det 4-stjernede Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus for kun 414,- per person inkl. overnatning og morgenmad!

Forkæl dig selv med mere tid i dine yndlingsdestinationer! Planlæg tidligt for at spare mere. Opdag spændende byer og smukke feriesteder denne sommer! Dyk ned i Radissons eksklusive medlemssalg og få adgang til 35% rabat på alle ophold! Vælg mellem livlige, historiske byer eller rolige naturområder. Book senest den 2. maj for alle familieferier og romantiske getaways for to fra 1. juli til 10. september 2024.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 828,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 414,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Radisson Rewards-medlemmer tjener 2.500 ekstra point per ophold. Er du ikke Radisson Rewards-medlem endnu? Tilmeld dig nu gratis for at låse op for eksklusive fordele. Book senest den 2. maj for alle familieferier og romantiske getaways for to fra 1. juli til 10. september 2024. Se dem alle her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 26. – 27. juli, men der er andre datoer til billige priser på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus. Se et udvalg her:

KLIK PÅ DATOERNE
5. – 6.712. – 13.719. – 20.7

Hotel

Bo tæt på topattraktionerne i Aarhus på det prisvindende Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, er bekvemt placeret i centrum ved siden af det populære ARoS Kunstmuseum og nær frilandsmuseet Den Gamle By. Med let tilgængelige offentlige transportmuligheder i nærheden, tilbyder vi det ideelle udgangspunkt for at udforske kendte destinationer i hele Danmark.

For en mindeværdig spiseoplevelse, besøg vores Restaurant Scenario for en lækker morgenmadsbuffet, eller oplev nordisk madkunst på RAA Nordic Brasserie & Bar. Nyd en træningssession i deres Fitness World-center for et ekstra gebyr på 39,-

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365