Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Sophiendal Slotshotel for kun 564,-


Ophold på Sophiendal Slotshotel for kun 564,- per person inkl. morgenmad!

Sophiendal Slotshotel er smukt beliggende i det bakkede midtjyske landskab, kun 10 kilometer nord for Skanderborg og 20 minutter fra Århus. Hotellet byder på eksklusive ophold og slotseventyr, der giver en enestående mulighed for at træde ind i slottets historie og nyde en aften præget af elegance og komfort. Udforsk verdenen af vin, nyd de sæsonbetonede menuer og vågn op til et lækkert morgenmåltid.
Området byder på mange spændende attraktioner Tag f,eks. på en sejltur med den historiske hjuldamper “Hjejlen” på Silkeborgsøerne, med Himmelbjerget som destination.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.128,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 564,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Opholdsguide

Har du set vores store opholdsguide? Her har vi håndplukket de bedste hoteller i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland:  Se her


Hotel

Sophiendals historie strækker sig mere end 1000 år tilbage, hvilket gør det til en af landets ældste bygninger. Da danske konger i England ønskede at styrke kristendommen i deres hjemland, sendte de engelske munke til Jyllands centrum for at grundlægge et kloster. Munkene fulgte Gudenåen til Veng, hvor sejladsen stoppede.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365