Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Zakynthos for kun 1.626,-


1 uge på Zakynthos for kun 1.626,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

Se de gode tilbud til Zakynthos her:
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 4. – 11. jun 24 (7 nætter)
Pris1.626,-

 


Hotel

Koukla Mare, beliggende som en fredfyldt oase i idylliske omgivelser, er et af de nøje udvalgte Apollo Mondo Local-hoteller. Dette familiedrevne hotel tilbyder en varm og personlig velkomst fra værtsfamilien. Nyd en afslappende dag med en svømmetur i poolen, udforsk områdets seværdigheder på en udflugt, og find din foretrukne strand. Efter en skøn dag kan du vende tilbage og afslutte med en lækker middag på en lokal taverna i Agios Sostis.

Koukla Mare byder på en autentisk og nær oplevelse af det græske dagligliv, drevet af en familie bestående af mor, far og en af sønnerne, der alle stræber efter at sikre en behagelig ferie i rolige, landlige omgivelser.

Hotellets faciliteter inkluderer et poolområde med swimmingpool, liggestole og parasoller. Stranden ligger en kort gåtur fra hotellet, hvor du skal krydse en vej og gå ned ad en trappe til en uberørt sandstrand, hvor bredden kan variere med tidevandet.

For mad og drikke tilbyder hotellet en bar, der serverer forfriskende drikke og autentisk græsk frappé i morgensolen. Du kan også bestille en let frokost til at nyde i pergolaens skygge ved poolen.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København til Zakynthos i juni måned.

FRA København: 4. – 11. jun 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365