Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Weissenhäuser Strand for kun 322,-


Ophold på det flotte Weissenhäuser Strand for kun 322,- per person inkl. fri adgang til wellness-området Dünenbad!

Tæt på Danmark ligger Strandhotel Weissenhäuser Strand, der er et herligt førsteklasses helårshotel med dejlige værelser og sjov og afslapning for hele familien. Hop i poolen i det subtropiske badeland med varmtvandbassin, wavepool og de vildelse vandrutsjebaner.

Düneland og Oase-Wellness er hotellets eget wellness- og poolområde. Her venter luksus med afslapning, to indendørs pools med behagelige 32 grader varmt vand, finsk sauna, romersk dampbad og forskellige forkælende behandlinger (massage, forskellige bodywraps og skønhedsbehandlinger). Kuløren kan du forbedre i solariet.

Derudover er der bl.a. fitnesscenter, snackbar og udendørssauna.
Hotellets restaurant Sonnenrose serverer lækker morgenmad, frokost og middag. I hotelbaren kan du læne dig tilbage og nyde god tysk øl samt et bredt udvalg af vine og cocktails.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 643,- for 2 personer i en studiolejlighed hvilket svarer 322,- per person. Husk at vælge “Vores Laveste Pris” på Trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Vi har taget udgangspunkt i weekenden den 16. – 17.9, men der er flere alternative datoer med billige priser. Vi har samlet et udpluk længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til billige priser på Weissenhäuser Strand. Se et udvalg her:

Der kan klikkes på datoerne
15. – 16.928. – 29.929. – 30.9

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Se mere her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 643,- for 2 personer i en studiolejlighed hvilket svarer 322,- per person. Husk at vælge “Vores Laveste Pris” på Trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365