Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Kokkedal Slotshotel for kun 452,-


Ophold på historiske Kokkedal Slotshotel for kun 452,- per person inkl. morgenmad!

Kokkedal Slotshotel ligger kun 30 min fra Aalborg midt i idyllisk natur mellem Limfjorden og Vesterhavet. Slottet er oprindeligt en vandborg fra middelalderen, opført på et fæstningsanlæg fra vikingetiden.

I dag danner det velbevarede slot skønne rammer for et romantisk slotsophold. Alle de historiske værelser er smukt indrettede og gæsterne har fri adgang til pool og sauna. Nyd også en dejlig middag i slottets egen restaurant og prøv evt. vinsmagning i slottets gamle vinkælder.

Du kan ligeledes gå på opdagelse i de gamle svalegange med vagterne og i den hemmelige gang under voldgraven og vindebroen. Fra slottet er der en imponerende udsigt og i området finder du bl.a. flere gravhøje, seværdigheder og lange strande.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 903,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 452,- per person. Husk at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 16. – 17. juni 2023, men der er mange alternative datoer til samme billige priser. Vi har listet flere længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til billige priser på Kokkedal Slotshotel. Se et udvalg her:

der kan klikkes på datoerne
29. – 30.621. – 22.728. – 29.7

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

SE MERE HER


Læs videre efter annoncen

Annonce


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365