Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sharm el Sheikh med all inclusive for kun 4.865,-


1 uge i Sharm el Sheikh med all inclusive for kun 4.865,- inkl. fly og lækkert 5-stjernet luksushotel med 9 swimmingpools!

Sol, strand og snorkling ved fantastiske koralrev finder du til fulde i Sharm el Sheikh, som byder på solskin året rundt og dejlige badevandstemperaturer på mellem 22 og 28 grader.

Se det gode tilbud her:
Fra København:Fra Aarhus:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 12. – 19. aug 2023 (7 nætter)
Pris2.795,-

 

Aarhus: 4. – 11. aug 2023 (7 nætter)
Pris5.603,-

 


Hotel

 

Nyd alt det bedste på Hotel Sharm Dreams Resort. Om dagen kan du finde en dejligt, solbeskinnet plads i den tropiske have ved en af de ni swimmingpools. Fire af disse er endda opvarmet! Svøm hen til poolbaren for at få en drink, eller nyd den rolige “Sunshine pool”. Børnene har det sjovt i miniklubben. Det er også dejligt at tilbringe en dag på stranden, og stranden på det nærliggende Hilton Fayrouz også står til din rådighed. Der er selvfølgelig også mulighed for at nyde synet af den flotte undervandsverden her. Du vil ikke kede dig om aftenen heller. Tag et spil i kasinoet (for 18 år og derover) eller tag en drink i en af barerne. Gå f.eks. om bord på “skibet” Caribi Bar og lyt til levende musik eller spil et spil billard. Til middag kan du vælge mellem flere restauranter. Prøv en bid libanesisk mad med en fantastisk udsigt over poolen og Sinai-bjergene. Drømmer du dig allerede væk på en ferie på Sharm Dreams Resort?

 

Se mere her:
Fra København:Fra Aarhus:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud til Sharm El Sheikh:

 

FRA KØBENHAVN: 12. – 19. aug 2023

 

 

FRA Aarhus: 4. – 11. aug 2023


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Sharm El Sheikh. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365