Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i La Teste-de-Buch i Sydvestfrankrig for kun 2.631,-


5 dage i La Teste-de-Buch i Sydvestfrankrig for kun 2.631,- inkl. fly og godt hotel med pool!

La Teste-de-Buch er en charmerende by med skøn beliggenhed ved Atlanterhavet. Området er et populært feriested med skønne strande og smuk natur, hvor du bl.a. kan opleve største sandklit i Europa, Pilat-klitten.
Ikke langt fra La Teste-de-Buch ligger Bordeaux, der er Frankrigs vinhovedstad og en arkitektonisk perle med stribevis af smukke palæer og pladser. I hjertet af byen ligger Saint Pierre kvarteret og frister med lækre restauranter, vinhandler og brasserier.

Se det gode tilbud her:
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 12. – 16. aug 2024 (4 nætter)
HOTEL1.790,-
FLY841,-
I ALT2.631,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.579,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.790,- per person.

 


Hotel

Hotel All Suites Le Teich – Bassin d’Arcachon ligger mellem Cap-Ferret og Arcachon og tæt på Le Teichs vilde fuglepark. Hotellet ligger ideelt til at udforske Arcachons skønne strande og Dune du Pilat, Europas største klit.

Hotellet har pool og de moderne værelser er udstyret med aircondition, tv og gratis WiFi.

 

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København: 12. – 16. aug 2024


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser i Bordeaux og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Hotellet er nemt tilgængeligt med offentlig transport. Det tager kun 15 min. med offentlig transport fra lufthavnen til hotellet.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men håndbagage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365