Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Pserimos for kun 4.447,-


1 uge på Pserimos for kun 4.447,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel bestående af 16 stenhuse samt flot poolområde og beliggenhed tæt på stranden!

Pserimos er en idyllisk lille græsk ø, hvor gederne græsser frit på bakkerne, og krystalklart vand omkranser de indbydende strande. I løbet af dagen ankommer både fra Kos og Kalymnos til den lokale havn, men i takt med at skumringen sænker sig, vender freden tilbage til øen. Den gyldne sandstrand ved havnen er lavvandet og perfekt for børn, og langs kysten ligger en række caféer og taverner, hvor man kan smage på lækre lokale specialiteter. Pserimos er næsten fri for biler og veje, hvilket gør den ideel til vandreture. Du kan vandre op ad små bakker, igennem olivenlunde, forbi geder og kirker. Turen kan afsluttes med et forfriskende dyp i vandet ved en af de mange charmerende små badebugter

 

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 6. – 13. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer4.447,-


Hotel

Pserimos Villas er et skønt hotel beliggende blot et stenkast fra den smukke strand. Hotellet består af 16 charmerende stenhuse og har et dejligt poolområde. Lejlighederne er veludstyrede med alt, hvad du behøver, og udenfor kan du nyde roen og skønheden på den lille ø Pserimos. Pserimos Villas er ideelt for dem, der ønsker en afslappende ferie ved havet på den pittoreske ø Pserimos. Ved hotellets pool findes solstole og parasoller samt en poolbar, hvor du kan bestille forfriskende drikkevarer. Der er wifi i fællesområderne.

Receptionen er åben fra kl. 08.00 til 23.00. Kreditkort accepteres på Pserimos Villas, men vær opmærksom på, at det ikke er tilfældet mange andre steder på øen, og der er ingen hæveautomater. Derfor anbefales det at medbringe kontanter til dit ophold på Pserimos.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Pserimos:

FRA københavn: 6. – 13. sep 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Pserimos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.

Apollo arrangerer ugentlige aftaler, der er skræddersyet til dine ankomst- og afgangstider. Afhængigt af flyets ankomst- og afgangstidspunkt kan der forekomme ventetid. I nogle tilfælde tilbringes ventetiden på et hotel på Kos, mens man venter på videre transport (bemærk venligst, at der ikke tilbydes dagværelser).


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365