Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Fuerteventura for kun 2.922,-


1 uge på Fuerteventura for kun 2.922,- per person inkl. fly og hotel med pool og god beliggenhed i gåafstand til stranden!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

Se det gode tilbud her:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 16. – 23. dec 2024 (7 nætter)
Pris2.922,-

 

København: 16. – 23. dec 2024 (7 nætter)
Pris3.262,-

 

AAlborg: 16. – 23. dec 2024 (7 nætter)
Pris3.982,-


Hotel

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt lejlighedshotel beliggende en kort gåtur fra den charmerende by Caleta de Fueste. Hotellet byder på en stor, skøn pool med en børnesektion og en poolbar, der serverer enkle retter. Den lavvandede sandstrand, Playa de Castillo, ligger også kun en kort gåtur væk. Hotellets poolområde omfatter en stor pool med en børnesektion, der er 60 cm dyb. Der er solstole og parasoller til gæsternes rådighed. Pool-/snackbaren, som serverer enkle retter, er åben fra kl. 11.00 til 18.30. Der er gratis wifi tilgængeligt, og receptionen er bemandet fra kl. 09.00 til 21.00. Bemærk, at flytrafik over hotellet kan være forstyrrende.

 

Se mere her:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra Billund, København og Aalborg til Fuerteventura.

 

FRA billund: 16.- 23. dec 2024

 

FRA KØBENHAVN: 16.- 23. dec 2024

 

FRA AALBORG: 16.- 23. dec 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Fuerteventura: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365