Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Cypern for kun 2.568,-


1 uge på Cypern for kun 2.568,- per person inkl. fly og godt hotel!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra Billund

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 15. sep 2024 (7 nætter)
Pris2.568,-

 

Billund: 12. – 19. jul 24 (7 nætter)
Pris4.798,-


Hotel – København

 

Eligonia ligger i centrum af Ayia Napa og har alting lige om hjørnet, med Klosterpladsen som centrum for byens natteliv. Hotellet har et dejligt poolområde, lejligheder til op til fire personer, og Limanaki-strandens fine sand ligger kun en kort gåtur væk.

 

Hotel – Billund

Veronica Hotel ligger lige uden for Paphos, tæt på både havnen og slottet, som begge er inden for gåafstand. Omkring hotellet finder du adskillige restauranter og butikker, og Pachyammos-stranden ligger kun få minutter væk. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.

Hotellet har en smuk have med et stort poolområde, der inkluderer en pool, en børnepool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder kan fås mod et depositum.

I buffetrestauranten kan du nyde morgenmad og middag, mens frokosten serveres i hotellets kombinerede pool- og snackbar. Der er også en bar i lobbyen.

Gratis wifi er tilgængeligt i fællesområderne, og køleskabe kan fås ved forespørgsel i receptionen. For at komme til stranden skal du krydse en trafikeret vej. Der er et busstoppested lige uden for hotellet, hvis du ønsker at tage bussen ind til Paphos.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Cypern:

FRA København: 8. – 15. sep 2024

 

FRA billund: 12. – 19. jul 24

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Cypern. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365