Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Paleros for kun 3.640,-


1 uge i Paleros i sommerferien for kun 3.640,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og havudsigt!

Paleros er en autentisk lille græsk perle, der ligger direkte ud til Det Ioniske Hav på det græske fastland. Her er atmosfæren stille og rolig for Paleros er endnu ikke så turistet.  Langs havnepromenaden, finder du adskillige caféer og tavernaer med et skønt traditionel græsk og internationalt køkken.

Omkring Paleros finder du mange flotte strande med smuk azurblå farve. Strandene er ideelle for både børn og voksne og omkring en halv time fra Paleros ved byen Lefkas, finder du et fantastisk laguneområde med smukke sandstrande.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 29. jul – 5. aug 2024 (7 nætter)
Pris3.640,-

 

København: 29. jul – 5. aug 2024 (7 nætter)
Pris3.654,-

 

Aalborg: 29. jul – 5. aug 2024 (7 nætter)
Pris4.007,-


Hotel

Elements Villas er beliggende i rolige og smukke omgivelser lige over Paleros. Disse veludstyrede lejligheder og villaer er den ideelle indkvartering for store familier eller grupper af venner. En af villaerne kan rumme op til otte personer med fire soveværelser og to badeværelser. Fra Elements Villas har man en fantastisk udsigt over havet, og inden aftensmaden tilberedes på grillen, kan man nyde en forfriskende dukkert i poolen.

Disse moderne boliger tilbyder rummelige lejligheder og villaer, som er perfekte til store familier eller vennegrupper, der ønsker at tilbringe en vidunderlig og afslappende ferie sammen. En af villaerne, der kan rumme op til otte personer, er særligt velegnet til dette formål. Tænd op i grillen og gør jer klar til en uforglemmelig ferie i Grækenland!

Villaerne kan huse alt fra to til otte personer. Flere af dem er udstyret med to badeværelser, vaskemaskine, spiseplads, sengelinned og håndklæder, tv med internationale kanaler, fuldt udstyret køkken, fælles grill og pool. For at udforske området anbefales det at leje en bil, og der er bekvem parkering til rådighed ved hotellet.

SE mere HER:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

Hos Apollo har vi fundet gode tilbud fra København, Billund og Aalborg til Paleros:

FRA billund: 29. jul – 5. aug 2024

 

FRA København: 29. jul – 5. aug 2024

 

FRA Aalborg: 29. jul – 5. aug 2024


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Paleros. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365