Vi finder de bedste rejsetilbud

Slotsophold på Dragsholm Slot for kun 848,-


Slotsophold på det 5-stjernede Dragsholm Slot for kun 848,- per person inkl. overnatning og morgenmad!

Dragsholm Slot ligger midt i det smukke Odsherred og byder på smukke omgivelser, dejlige faciliteter og dramatisk historie. Det mere end 800 år gamle slot er blevet bl.a. blevet bombarderet af svenskerne, besat af tyskerne og – måske – hjemsøgt af spøgelser. Dragsholm Slots sagnomspundne historie beretter nemlig  om mindst tre spøgelser, som man kan møde på slottet. Slottets spændende historie kan opleves på en rundvisning med guide, og de 41 hotelværelser er indrettet med Hästens-senge, så gæsterne får sig en velfortjent, god søvn. Måske..

Du kan selvfølgelig også spise godt på Dragsholm. Slottets to anerkendte og prisvindende restauranter, Dragsholm Slot Bistro og Dragsholm Slot Gourmet, baserer sæsonens menuer på årstidernes råvarer. Gourmeten fik sin Michelin-stjerne første gang i Michelin Guide Nordic 2017 og har holdt den siden. Året efter blev Dragsholm Slot optaget i den prestigefyldte hotel- og restaurant-guide Relais & Châteaux, der rummer hotel- og restaurant-scenens verdenselite.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.695,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 848,- per person. Der er flere alternative datoer til samme billige pris. Se eksempler længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365