Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Alsace for kun 1.206,-


4 dages forlænget weekend i Eguisheim i Alsace for kun 1.206,- per person inkl. fly og flot hotel med pool!

Landsbyen Eguisheim ligger ikke langt fra Colmar i Alsace og er kendt som en af de smukkeste byer i Frankrig og er kåret som Frankrigs yndlingslandsby.
Eguisheim tilbyder det bedste fra det charmerende Alsace med toppede brosten, pastelfarvede bindingsværkshuse og masser af blomster. Byen er en ægte middelalderby, hvor den indre bydel stammer fra 1500-tallet, og da vinmarkerne støder direkte op til byen kan du smage på mange af de lokale vine direkte hos producenten fra deres små hyggelige butikker

SE fly og det flotte hotel HER:

Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 28. sep – 1. okt 2024
HOTEL764,-
FLY442,-
I ALT1.206,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.528,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 764,- per person.

Hotel

Résidence Pierre & Vacances Le Clos D’Eguisheim ligger i Alsace langs vinruten og blot 700 m fra centrum af landsbyen Eguisheim. Der er opvarmet indendørs swimmingpool og fuldt udstyrede lejligheder. med terrasse eller loggia med havemøbler samt separat opholdsområde og eget badeværelse. Der er også køkken med glaskeramisk komfur, køleskab og kaffemaskine.

Fra Résidence Pierre & Vacances er der udsigt til bakkedraget Three Keeps Hill.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Basel: Herfra er der ca 45 minutters kørsel til hotellet.

FRA københavn: 28. sep – 1. okt 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Colmar: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Eguisheim ligger mindre end en time fra Basel. Der afgår dagligt både bus og tog fra Basel .

Du kan også leje en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365