Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Lesbos for kun 2.799,-


1 uge på Lesbos for kun 2.799,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad og pool!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra_BillundFra København

Bravo Tours og Apollo viser den samlede pris for alle rejsende.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 25. aug – 1. sep 24 (7 nætter)
Pris2.799,-

 

København: 25. aug – 1. sep 24 (7 nætter)
Pris3.021,-


Hotel – Fra Billund

Familiedrevet hotel med skønt poolområde

Lidt uden for den billedskønne kystby Molivos ligger Marilena Resort Hotel. Det er et hyggeligt og familiedrevet hotel, som har komfortable værelser og en velkommende atmosfære.

Hotellets omdrejningspunkt er poolområdet, hvor der er en 25 meter lang pool samt to børnepools, som børnene kan lege i. Derudover er der også solstole og parasoller, som du kan slappe af ved. Vil du hellere en tur i havet, så kan du tage en tur til en af de strande, som ligger i området. Fire gange om dagen går der en gratis shuttlebus fra hotellet, så du kan opleve den smukke by eller komme nærmere en af strandene. I Molivos finder du også flere hyggelige restauranter og små butikker.

Du kan også spise på hotellets restaurant, som serverer traditionelle græske retter. I løbet af dagen, eller når mørket sænker sig over hotellet, kan du snuppe en drink i hotellets bar, mens du nyder aftenen ved poolen. Skal du handle let ind, er dette også muligt i hotellets minimarked. Marilena Resort Hotel er altså et godt udgangspunkt for din ferie på Lesbos, og det er godt til både par og familier.

Sådan bor du
På Marilena Resort Hotel er alle værelser udstyret med aircondition (mod gebyr), gratis WiFi, TV,  tekøkken med køleskab, kogeplader, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med hårtørrer og badekar og/eller bruseniche. Derudover er der også en privat balkon.

Fra Billund

 


Hotel – Fra København

Ophold på det familieejede Panorama Hotel byder på en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Petra-stranden ligger kun en kort gåtur væk, hvis du foretrækker at bade i havet. Hotellets poolområde omfatter en stor pool, en separat børnepool samt solstole og parasoller. Du kan nyde forfriskende drikkevarer i poolbaren.

Hotellet har en restaurant, der tilbyder morgenmadsbuffet og frokost fra en menu, samt en snackbar, der serverer lettere retter. Der er også en kaffebar, hvor du kan få kaffe lavet på lokalproducerede bønner.

Panorama Hotel har desuden et stort bibliotek med omkring 2500 bøger og et smukt amfiteater med en dejlig udsigt. Der er mulighed for at leje cykler og deltage i arrangerede cykelture. Hotellet tilbyder også faciliteter til yoga og meditation, som du kan benytte på egen hånd. Receptionen er bemandet fra kl. 07.00 til 24.00. Bemærk, at der er niveauforskelle og trapper på hotelområdet.

Fra København ø

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Bravo Tours og Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Lesbos:

 

FRA Billund: 25. aug – 1. sep 2024

FRA København: 25. aug – 1. sep 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Lesbos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365