Vi finder de bedste rejsetilbud

Eksklusiv 750,- rabatkode til cruise


Eksklusiv 750,- rabatkode til Cruise – F.eks. 1 uges Caribien cruise for kun 3.468,- per person inkl. drikkepenge!

Benyt den eksklusive rabatkode Rejs365 i trinnet “Tillæg” ved bestilling. Herved reduceres prisen med 750,-. Rabatkoden gælder til cruise af minimum 6 nætters varighed med afrejse i perioden 1. juli – 31. august 2024.

Miami Beach ligger sydligt i Florida og og klimaet er skønt med sol og varme året rundt. En ferie i Miami byder på en farverig kombination af caribiske strande og palmekantede gader med spændende shoppingmuligheder. Nyd også byens mange gode restauranter og livlige natteliv. Kendisfaktoren i Miami Beach er høj, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde solen og hinandens selskab.

Cruiset sejler fra Miami til Puerta Plata, Den Dominikanske Republik og videre til San Juan i Puerto Rico. Derefter sejler skibet videre til Nassau Bahamas samt MSCs private ø Ocean Cay, Bahamas der ses på billedet før det vender tilbage til Miami.

SE det gode tilbud HER:
Caribien cruiseAlle cruise med rabat
Bemærk: Benyt den eksklusive rabatkode Rejs365 i trinnet “Tillæg” ved bestilling på mobiltelefon. Herved reduceres prisen med 750,-

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Cruise: 31. aug – 7. sep 2024 (7 nætter)
CRUISE3.468,-
I ALT3.468,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for cruiset er 6.936,- for 2 personer i en indvendig kahyt, hvilket er 3.468,- Per person inkl. drikkepenge.

 


Hotel i miami

Der er mange hoteller at vælge imellem i Miami. Se dem alle igennem her:


CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 8 dages cruise fra Miami/til Miami på det nye MSC Seascape. Skibet er fra november 2022  og er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 339 meter og det vejer 170.000 tons. Der er plads til mere end 5.500 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt, balkon eller suite.

Vi har taget udgangspunkt i helpension og prisen inkluderer drikkepenge. All inclusive kan tilvælges.

SE MERE HER


Indtryk

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På vores flysøgemaskine kan du finde dit passende fly til Miami.

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Miami: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Det kan blive ufatteligt dyrt, hvis man kommer galt afsted i USA uden en rejseforsikring. Et simpelt benbrud kan f.eks. løbe op i 125.000,-


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365