Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Golden Sands for kun 2.999,-


Last minute: 1 uge i Golden Sands for kun 2.999,- per person inkl. fly og hotel med morgenmad, pool og god beliggenhed lige ved stranden!

Skal din ferie stå på afslappende dage ved stranden og hyggelige aftener i byen, så er Golden Sands et godt bud. Her finder du alt til den perfekte badeferie. Stranden i Golden Sands strækker sig 4 kilometer langs kysten og er kendt som værende Sortehavskysten – ja, måske Europas flotteste badestrand. Stranden er dækket af fint, lyst sand som er perfekt til at bygge sandslotte af. Her kan lejes solsenge og parasoller, og da her kun bliver langsom dybt, er stranden særdeles velegnet til børnefamilier.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_AalborgFra_Billund
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Bravo Tours har mange rejser at vælge imellem. Herunder kan du se dem alle:


SPAR 750,- PÅ CRUISE HOS SUNWEB!

Benyt den eksklusive rabatkode Rejs365 i trinnet “Tillæg” ved bestilling på mobiltelefon. Herved reduceres prisen med 750,-. Rabatkoden gælder til cruise af minimum 6 nætters varighed med afrejse i perioden 1. juli – 31. august 2024.

 


Prisoversigt

Aalborg: 4. – 11. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.999,-

 

Billund: 4. – 11. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.999,-


Hotel

Et billigt feriehit – meget tæt på stranden
Hotel Bonita ligger lige midt i hjertet af det hele i Golden Sands. Lige ned til den brede sandstrand, den lange, charmerende strandpromenade, det store udbud af fristende restauranter, hyggelige barer og gode shoppingmuligheder. Og hvis du vil ud og more dig om aftenen, er her et fantastisk udbud af herlige forlystelser og festlige natklubber.

Bonita er et charmerende og hyggeligt hotel med en dejlig solterrasse. På solterrassen finder du et dejligt poolområde med behagelige liggestole og parasoller. Poolområdet har også en lille børnepool, hvor de yngste trygt kan bade. Fra solterrassen har du en smuk udsigt over stranden og havet, som du kan nyde mens du nyder tilværelsen i solen.

Sådan bor du på Hotel Bonita
På Hotel Bonita bor du i fine værelser med eget bad/toilet og balkon. Alle værelserne er indrettet med aircondition, gratis WiFi, tv, telefon og minibar (mod gebyr). Møblerne i værelserne fremstår lidt slidte, men værelserne er pæne og rene.

Dobbeltværelse med balkon: Fine værelser på mellem 12-14 m2 med egen balkon. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er også muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Familieværelse: Fine værelser på mellem 22-24 m2 med egen balkon. Der kan bo op til fire personer på værelset, heraf maks. tre voksne. Det er også muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Pension
Opholdet på Hotel Bonita er med morgenmad. Der er mulighed for tilkøb af halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) og fuld pension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad).

Mere om Hotel Bonita
Hotel Bonita har en super beliggenhed, tæt på både centrum og strand. På grund af den centrale beliggenhed vil der i perioder være lidt gadestøj.

Indenfor på hotellet finder du endnu en god bar med en hyggelig atmosfære. I tilknytning til receptionen ligger et dejligt restaurantområde, hvor du også spiser din morgenmad.

 

SE mere HER:
Fra AalborgFra Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund og Aalborg til Golden Sands:

Fra Aalborg: 22. – 29. aug 2024

 

Fra billund: 22. – 29. aug 2024

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer eller lejebil kan bestilles hos Bravo Tours.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365