Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Bali for kun 12.799,-


2 uger på Bali for kun 12.799,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og morgenmad!

Den spektakulære ø Bali er en af de smukkeste og mest gæstfrie i det Indiske ocean. Bali er en unik paradisø, og byder på et væld af seværdigheder samt nogle af verdens bedste strande. Den frodige ø er kendt for sin storslåede natur og kulturelle oplevelser.

 

SE det gode tilbud HER:

Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for 2 personer.


Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 7. – 21. aug 24
v/2 personer12.799,-


Hotel

 

 

Skal den stå på luksusferie i tropiske omgivelser, så skal du kigge nærmere på dette balinesiske ferieparadis. Her er selvforkælelse i højsædet, og du vil blive fortryllet af den fantastiske atmosfære på Balis sydkyst.

På Fairfield by Marriott Legian bor du helt perfekt og får både strand og shoppingcenter inden for rækkevidde. Hotellet er placeret i det pulserende Legian-område lige i det tropiske smørhul mellem Kuta og Seminyak.

På hotellet venter et godt udvalg af faciliteter. Hop i den store pool, sip en forfriskende drink fra baren eller få sved på panden i hotellets døgnåbne fitnesscenter.

Når sulten melder sig, kan du besøge hotellets egen restaurant, der serverer både lokale specialiteter og internationale favoritter, så du er sikker på at finde noget, der smager dig.

Når der skal lidt mere action på programmet, er der masser af aktiviteter at udforske i området rundt om hotellet. Der er et hav af vandsportsaktiviteter langs kysten, sublime kulinariske oplevelser på de nærliggende restauranter og et væld af boder og butikker, hvor du kan gå på jagt efter den helt rigtige souvenir fra denne tur, der ikke kan andet end at blive mindeværdig.

Dobbeltværelse Deluxe
På Farfield by Marriott Legian bor du på dobbeltværelser, som er indrettet i luksuriøs stil. Alle værelser er udstyret med TV, minikøleskab, kaffemaskine og safebox.  På værelset er der plads til maks. fire personer, heraf maks. tre voksne.

Pension
Dit ophold er inklusive morgenmad.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra København til Bali:

FRA københavn: 7. – 21. aug 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Bali: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Bravo Tours.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365