Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Zagoria for kun 3.942,-


1 uge i Zagoria for kun 3.942,- per person inkl. fly og luksuriøst spa-hotel med morgenmad og fantastisk beliggenhed. Hotellet er prisvinder i kategorien Luxury Mountain Resort!

En rejse til Zagoria byder på en unik naturoplevelse blandt charmerende græske bjergbyer. De snoede veje fører forbi gamle stenbroer over små floder. Husene er bygget af karakteristisk lys kalksten og rummer taverner, hoteller og små gæstehuse i traditionelle bygninger. Et netværk af små gader og stier forbinder byerne, hvilket skaber rolige omgivelser, der er perfekte til afslapning under en aktiv ferie.
Zagoria-regionen er præget af stenrige landskaber og frodige skove, der når op til 2500 meters højde. Når vandstanden er høj, dannes naturlige pools i bjergene, som bliver populære badeområder.

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra_AalborgKøbenhavn
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 26. aug – 2. sep 2024 (7 nætter)
v/2 personer3.942,-

 

Aalborg: 5. – 12. aug 2024 (7 nætter)
v/2 personer4.843,-

 

København: 19. – 26. aug 2024 (7 nætter)
v/2 personer4.492,-

 


Hotel

 

 

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa er et hotel i høj klasse med 15 værelser og suiter, restaurant og spa, design og interiør er gennemtænkt for den bedste oplevelse. Hotellet ligger i Mikro Papigo, en bjerglandsby i Zagoria, som tiltrækker med masser af naturoplevelser og aktiviteter og efter en dag fuld af naturoplevelser, er det rart at vende tilbage til komfortable værelser og en restaurant, hvor det er lokalt produceret og økologisk mad, der bliver serveret.

Al mad, inklusive morgenmadsbuffeten, der serveres på hotellet er økologisk og lokalt dyrket. Hotellet har en à la carte-restaurant, der serverer frokost og middag.

En indendørs pool med jacuzzi-afdeling i hotellets spa. Som hotelgæst kan du gratis benytte pool, sauna og hammam. Massage og behandlinger mod betaling.

 

Se mere her:
Fra_BillundFra_AalborgFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København, Billund & Aalborg til Zagoria:

FRA Billund: 26. aug – 2. sep 2024

 

FRA aalborg: 5. – 12. aug 2024

 

FRA København: 19. – 26. aug 2024

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser omkring Zagoria: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365