Vi finder de bedste rejsetilbud

12 dage på Mauritius med halvpension for kun 15.815,-


12 dage på Mauritius med halvpension for kun 15.815,- per person inkl. fly og lækkert hotel med pool og beliggenhed lige på stranden!

Forkæl dig selv med en drømmerejse og tag turen til paradis! Mauritius er smukke sandstrande med turkist vand og storslået snorkling i smukt koralrev. Tilsæt gourmetmad, fantastisk service og mange aktiviteter for både store og små og du har ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Som Mark Twain skrev: “Jeg tror, at Gud først skabte Mauritius og derefter Himlen som en kopi deraf

 

SE DET GODE TILBUD til mauritius HER:

Bemærk: Der er mange datoer at vælge mellem hos Apollo.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

KØBENHAVN: 7. – 19. dec 24
v/2 personer15.815,-


Hotel

Friday Attitude ligger på den dejlige strand på Mauritius østkyst og tæt på fiskerbyen Trou d’Eau Douce. Hotellet ligger omgivet af tropiske grønne områder, og her venter en rolig og behagelig ferie.

Hotellet råder over et poolområde med pool, separat børnebassin samt solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder er tilgængelige mod et depositum. Der er inkluderet en tur med en glasbundsbåd og en sejltur til Ile aux Cerfs, begge ture kræver forudbestilling mindst 24 timer før afgang.

Friday Attitude har en buffetrestaurant, 90° East, som serverer morgenmad, frokost og middag. Der er også en à la carte-restaurant, Kot Nou, som har åbent om aftenen og serverer mauritisk mad og Food trucken Taba-J, der serverer mauritisk street food og har åbent om dagen. Hotellet har også tre barer, hvoraf den ene er en bar på stranden. Dresscode – lange bukser eller pænere bermuda-shorts accepteres til mænd under middage.

Der er flere aktiviteter i løbet af dagen, såsom dart, boccia, bordtennis og beachvolley. Billard, tai chi og golf mod betaling. Sædvanlige vandsportsaktiviteter mod betaling, såsom dykning, kitesurfing og katamaran. Børneklub i hotellets regi for børn 3-12 år med engelsktalende personale. Spa med skønhedsbehandlinger. Aftenunderholdning.

Wifi er inkluderet i offentlige områder. Minimarked. Bagageopbevaring med brusere. Biludlejning. Der er omkring 45 kilometer til hovedstaden Port Louis, 50 kilometer til lufthavnen, 9 kilometer til Centre de Flacq, hvor du kan besøge det lokale marked, nogle tøjbutikker og lokale restauranter og til den lille fiskerlandsby Trou d’Eau Douce. er 2 kilometer. Der er et busstoppested lige uden for hotellet. Lokal trafik.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet et godt tilbud til Mauritius. Der er mange alternative datoer til sammenlignelige priser og rejselængden kan justeres efter behov.

FRA København: 7. – 19. dec 24

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser på Mauritius og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365