Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekend i Malmø for kun 685,-


3 dage i Malmø for kun 685,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Besøg Sveriges tredjestørste by, Malmø, på en dejlig storbyferie i det sydlige Sverige. Malmø er fantastisk hyggelig og indbyder til en miniferie eller et weekendophold. Byen har gennem de sidste år fået en sand ansigtsløftning og er blevet meget attraktiv med et stort shopping-, restaurant- og kulturudbud. Malmø kombinerer grønne parker og sandstrande med en rig kultur, historie og moderne kunst. Husk også at besøge det hyggelige Lilla Torg med caféer og restauranter omgivet af bindingsværkshuse fra 1600- og 1700-tallet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.370,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 685,- per person. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 16. – 18. august på det 4-stjernede Profilhotels Garden. Hotellet modtager meget gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte værelser og central beliggenhed i Malmø.

Se mere her

ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 16. – 18. august, men der er andre datoer til gode priser i Malmø. Se et udvalg her:

DER KAN KLIKKES PÅ DATOERNE
19. – 21.79. – 11.823. – 25.8

Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365