Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger i Hua Hin for kun 10.794,-


3 uger i Hua Hin for kun 10.794,- per person inkl. direkte fly til Bangkok og nyt moderne 4-stjernet hotel med morgenmad, pool og god beliggenhed!

Kun få timers kørsel fra Bangkok ligger danskernes foretrukne feriemål i Thailand. Hua Hin byder på dejlige sandstrande, gode oplevelsesmuligheder og en autentisk thailandsk charme. Hua Hin er derfor velegnet for alle, både børnefamilier og par.

Se det gode tilbud her:
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

*Flyet fra Billund og Aalborg er med 1 stop.

HUSK, at Bravo Tours viser den samlede pris for 2 personer. Bravo Tours har mange rejser til Thailand. Se dem alle igennem her:


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. nov – 10. dec 24 (14 nætter)
Pris per person10.794,-

 

BILLUND: 23. nov – 15. dec 24 (14 nætter)
Pris per person12.265,-

 

Aalborg: 23. nov – 15. dec 24 (14 nætter)
Pris per person12.395,-

 


Hotel

Lækkert resort i den kongelige ferieby Hua Hin

iSanook Hua Hin Resort & Suites er en hyggelig lille perle, som byder på mange gode faciliteter. Her er i det hele taget en behagelig, afslappet atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Tæt ved hotellet finder du mange gode restauranter, supermarked og kun 650 meter væk ligger den fine sandstrand, hvor du kan nyde strandlivet og det gode solrige thailandske vejr.

Hotellet har et hyggeligt poolområde, pool-/snackbar, liggestole og parasoller samt gratis lån af håndklæder. Den flotte store swimmingpool, som er centrum for hotellet, er hele 55 meter lang og indbyder til en skøn forfriskende svømmetur og afslapning på solstolene. Udover afslapning ved poolen og stranden, byder hotellet også på en spa-afdeling, hvor du kan få en behagelig massage. Vil du holde motionen lidt ved lige, kan du benytte dig af hotellets spritnye fitnesscenter, som har masser af faciliter og maskiner (aldersgrænse på 16+).

Der er i det hele taget masser at tage sig til – hvis du ellers du kan løsrive dig fra det skønne liv ved stranden og poolen: Hua Hins beliggenhed er ideel til udflugter ud i smukke Thailands fantastiske natur. Når eventyrlysten melder sig, kan du nemt tage med Bravo Tours’ dansktalende rejseleder ud at opleve nærområdet. Du kan også tage på en hyggelig slentretur igennem Hua Hin by, og slut af på det spraglede natmarked, og gør en god handel til småpenge. Fra fredag til søndag kan du også besøge Cicada markedet om aftenen, hvor du kan spise lækker thaimad. Muligheden for at få et væld af oplevelser er store, og i det hele taget kan du glæde dig til en skøn ferie i Thailand med fuld fokus på tryghed og afslapning.

Se mere her:
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et meget godt tilbud fra København, Billund og Aalborg til Hua Hin.

Fra København: 17. nov – 10. DEC 2024

 

Fra Billund: 23. nov – 15. DEC 2024

 

Fra Aalborg: 23. nov – 15. DEC 2024

MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365