Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Skopelos for kun 2.951,-


1 uge på Skopelos for kun 2.951,- per person inkl. fly og charmerende hotel med morgenmad og kort gåtur til stranden!

Skopelos er en rolig og smuk ø i det Ægæiske Hav og hører til øgruppen Sporaderne. Øen kaldes ofte for den grønne ø, da den er dækket af pinjetræer, klipper og omgivet af krystalklare badebugter og mange smukke klostre og hele 360 små kirker. Skopelos byder på en nærmest uendelig række fantastiske strande og skønne landskaber, der inviterer til nydelse, afslapning og udendørs aktiviteter.

 

SE det gode tilbud til Skopelos HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Se alle deres rejser her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 31. aug 24 (7 nætter)
v/2 personer2.951,-


Hotel

Det familieejede Pension Soula er et charmerende hotel, der serverer traditionel græsk morgenmad med friske grøntsager fra hotelejerens egen have. Stranden ligger kun en kort gåtur væk, og om aftenen kan du besøge Skopelos by og nyde de mange gode restauranter. Pension Soula er et traditionelt og enkelt hotel, der giver følelsen af at bo hjemme hos en familie. Hotellet er ideelt for dig, der ikke har brug for mange faciliteter. Her bor du i enkle værelser, og der er en bar samt et fællesområde med borde og stole, hvor du kan nyde iskolde drikkevarer. Der er gratis wifi overalt på hotellet. Pension Soula har ingen reception, men den hjælpsomme ejer Kostas bor på området. Stranden ligger tæt ved rullestensstranden i havnen i Skopelos by. Stranden er offentlig, og uden for højsæsonen er der ingen solstole eller parasoller. I højsæsonen tilbyder nogle taverner solstole og parasoller. Øen har mange fantastiske strande, som du kan nå med bus eller lejebil.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Skopelos:

FRA københavn: 24. – 31. aug 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Skopelos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365