Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Karpathos for kun 1.955,-


1 uge på Karpathos for kun 1.955,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

SE de gode tilbud til Karpathos HER:
Fra_BillundFra København
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo angiver den samlede pris for alle rejsende! – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Spar 20% på Mobilabonnement hos Eesy!

Har du brug for et mobilabonnement, der inkluderer data i EU?

Så har vi et fantastisk tilbud til dig! Med vores rabatkode REJS365 kan du spare 20% hos eesy. For eksempel kan du få et abonnement med fri tale, 30 GB data og 20 GB EU data for kun 87,- kr. pr. måned.

SE mere HER:


Prisoversigt

Billund: 15. – 22. sep 24 (7 nætter)
Pris1.955,-

 

København: 22. – 29. aug 24 (7 nætter)
Pris2.686,-

 


Hotel – Billund

Det familieejede Hotel Diakonis ligger i fredelige omgivelser lidt udenfor centrum af Karpathos by. Du kan vælge at tilbringe dagen ved det hyggelige poolområde, som er udstyret med solstole og parasoller, eller tage en kort gåtur ned til stranden. Hotel Diakonis har et rummeligt poolområde med solstole og parasoller samt en pool med en børnesektion. Der er også en bar/snackbar ved poolen. Morgenmaden serveres ved poolområdet, og der er mulighed for at købe snacks i løbet af dagen.

Gratis WiFi er tilgængeligt i receptionen og dele af poolområdet. Receptionen er åben fra tidlig morgen til sen aften, og ejeren af Diakonis bor på hotellet. Fra hotellet er der gåafstand til taverner og supermarkeder samt en sand- og grusstrand, hvor man kan leje solstole (ca. 250 meter væk). Der er begrænset lokaltrafik i området.

Fra Billund:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel – København

Hvis du søger et hyggeligt hotel i rolige omgivelser, behøver du ikke lede længere. På Lefkos Village bor du kun få minutter fra tavernerne i centrum og den dejlige strand med krystalklart blåt vand. Hvis du foretrækker at blive på hotellet, kan du slappe af ved poolen.

Lefkos Village er et dejligt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser og med gåafstand til stranden. Der er et skønt poolområde med solstole og parasoller. Gratis WiFi er tilgængeligt i receptionsområdet, hvor morgenmaden også serveres. Receptionen har begrænsede åbningstider, og der er minimal lokaltrafik i området.

Fra København:

 


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Karpathos:

 

FRA Billund: 15. – 22. sep 2024

 

FRA københavn: 22. – 29. aug 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Karpathos. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365