Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Strasbourg for kun 1.253,-


4 dages forlænget weekend i smukke Strasbourg for kun 1.253,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Strasbourg er hovedbyen i Alsace og er berømt for sin gamle bydel, Grande Île, der er på UNESCOs verdensarvsliste og er yderst velbevaret med sine historiske og charmerende huse fra middelalderen og renæssancen.
Byens vartegn er den storslåede domkirke Notre Dame de Strasbourg, der er bygget mellem det 11. og det 15. århundrede. Dens spir er  imponerende 142 højt og du må ikke snyde dig selv for et besøg.
Strasbourg er også hjemsted for en lang række europæiske institutioner og i byens historiske centrum myldrer det med restauranter, butikker, caféer og souvenirboder i de små gamle gader og på de store pladser.

SE det gode tilbud til Strasbourg HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 13. – 16. sep 2024
HOTEL696,-
FLY557,-
I ALT1.253,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.391,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 696,- per person.

Hotel

Aparthotel ligger i bymidten, blot 1,5 km fra Strasbourgs domkirke og har moderne lejligheder med gratis WiFi, eget badeværelse med bruser og hårtørrer og køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, køleskab og kaffemaskine. Gæsterne kan nyde morgenbuffet hver morgen i morgenmadslokalet.

Strasbourg Museum for Moderne og Samtidskunst ligger 350 m fra hotellet og togstationen ligger 10 minutters gang derfra.

Hotellet får gode anmeldelser af de tidligere gæster.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Basel:

FRA københavn: 13. – 16. sep 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Strasbourg: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Strasbourg ligger 1.5 time fra Basel. Der afgår dagligt både bus og tog fra Basel til Strasbourg.

Du kan også leje en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365