Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Lesbos for kun 1.998,-


1 uge på Lesbos for kun 1.998,- per person inkl. fly og godt hotel med i gåafstand til stranden!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra_BillundFra København

Apollo og Bravo Tours viser den samlede pris for alle rejsende.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 23. – 30. jun 24 (7 nætter)
Pris1.999,-

 

København: 30. jun – 7. jul 24 (7 nætter)
Pris2.998,-


Hotel – Fra Billund

Autentisk lejlighedshotel tæt på sandstrand

I udkanten af den hyggelige by Petra i det nordlige Lesbos ligger Islands Apartments, som er et lille og simpelt lejlighedshotel med en skøn placering i rolige omgivelser. På Islands Apartments bor du i rummelige lejligheder, og det er en græsk kvinde, som står for hotellet.

Omkring 100 meter fra hotellet ligger en skøn sandstrand, hvor du kan tage en dukkert i det lækre hav. Her ligger også en hyggelig strandbar, hvor du kan købe noget mad og leje solstole og parasoller. Vil du ind til Petra by med fine tavernaer, gode butikker og smukke, gamle stenhuse, så kan du gå langs stranden eller en gade og være i centrum med en gåtur på ca. 1 km.

Hvis du vil bo tæt på en skøn sandstrand og opleve øen, så er Islands Apartments et rigtig fint valg til din ferie.

Sådan bor du
Når du bor på Islands Apartments, bor du i lejligheder, som er udstyret med tekøkken med kogeplader, køleskab og te- og kaffefaciliteter. Derudover er der aircondition (mod gebyr), gratis WiFi, TV samt badeværelse med hårtørrer. Vælg mellem følgende lejligheder.

Fra Billund

 


Hotel – Fra København

Lejlighedshotellet Molyvos Queen ligger på en bakke og byder på en smuk udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i traditionelle lejligheder, og du kan nemt nå stenstranden til fods eller ved at leje en cykel på hotellet. Den hyggelige havn i Molyvos, med sine taverner og barer, ligger inden for gåafstand.

Molyvos Queen er et lille lejlighedshotel med kun 10 lejligheder, beliggende i et traditionelt stenhus i den gamle del af Molyvos. Hotellet har en dejlig lille have med palmer og blomster, hvorfra du kan nyde udsigten over middelalderborgen og Det Ægæiske Hav. Selvom der ikke er en pool på hotellet, ligger stenstranden med sit klare vand cirka 800 meter væk.

Hotellet tilbyder gratis wifi, mulighed for at leje cykler, og gratis parkering.

Fra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo og Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Lesbos:

FRA Billund: 23. – 30. jun 2024

 

FRA København: 30. jun – 7. jul 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Lesbos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365