Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Rhodos for kun 2.050,-


2 uger på Rhodos for kun 2.050,- per person inkl. fly og hotel med god beliggenhed i gåafstand til centrum og stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
Fra_AalborgKøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Aalborg: 19. jun – 3. Jul 2024 (14 nætter)
v/2 personer2.050,-

 

København: 16. – 30. jun 2024 (14 nætter)
v/2 personer2.498,-

 

Billund: 23. jun – 6. jul 2024 (14 nætter)
v/2 personer3.219,-

 


Hotel

Faliraki Dream Studios er ideelt beliggende i gåafstand fra både centrum af det populære Faliraki og den smukke strand. Her kan du bo i rummelige lejligheder med mulighed for at tilberede en enkel middag og nyde den på terrassen efter en dag ved stranden. Alternativt kan du spadsere til den nærmeste restaurant på få minutter. Dette hotel er perfekt for dig, der vægter beliggenhed højere end faciliteter. Det tilbyder rummelige lejligheder med egen forplejning, gratis wifi overalt og en reception, der er åben fra tidlig morgen til sen aften.

Hvis du ønsker at leje en bil for at udforske Rhodos, er der gratis parkering ved hotellet. Afstandene til nærliggende attraktioner inkluderer cirka 1 km til centrum af Faliraki, cirka 700 meter til stranden og omkring 2 km til den berømte Antony Quinn Bay. Den lokale bus, som kan tage dig til Rhodos by eller sydpå til Lindos, stopper ved hovedvejen ca. 400 meter fra hotellet.

 

SE det gode tilbud her
Fra_AalborgFra_BillundKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

På apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund, København & Aalborg til Rhodos:

FRA Aalborg: 19. jun – 3. jul 2024

 

FRA København: 16. – 30. jun 2024

 

FRA billuNd: 23. jun – 6. jul 2024

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365