Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger på Koh Lanta for kun 14.790,-


3 uger på Koh Lanta for kun 14.790,- per person inkl. fly og super lækkert 4.5-stjernet hotel med flere pools, morgenmad og skøn beliggenhed!

Koh Lanta er et uspoleret ferieparadis med dejlige strande og azurblåt badevand.  Oplev det smukke koralrev og nyd den betagende natur, hvor du kan vandre igennem tropiske skove og se smukke vandfald. Nyd øens mange gode restauranter og det rolige tempo. Koh Lanta er et godt valg, hvis du ønsker en afslappende ferie i smukke omgivelser.

 

SE det gode tilbud HER:


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. nov – 8. dec 24
v/2 personer14.790,-


Hotel

 

Hotel Rawi Warin Resort & Spa består af flere mindre 3-etagers bygninger i en tropisk have. Hotellet har to dejlige poolområder med i alt fire pools. Det ene poolområde er i etage med infinitypool. Den ene del har børnesektion med vandrutsjebane den anden har jacuzzisektion. En aflang pool, der er velegnet til et par omgange før eller efter morgenmaden, men som er åben hele dagen.

Ved hotelbygningerne oppe på bakken ligger yderligere et poolområde. I højsæsonen (december-april) er der også en pool, som ligger ude i havet der nås ad en lang mole. Solstole og parasoller. Poolbar. Fin sandstrand med en del stenrige partier findes nedenfor hotellet.

På hotellet findes flere restauranter og barer. The Golden Pond Restaurant byder på asiatiske og internationale retter. The Watermark serverer fisk og skaldyr sammen med en BBQ-menu. I The Wave Bar kan du nyde tapas og enkle retter. Der findes også en café på hotellet.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Koh Lanta:

FRA københavn: 17. nov – 8. dec 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Koh Lanta: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365