Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Azorerne for kun 3.799,-


1 uge på Azorerne for kun 3.799,- inkl. fly og flot 4.5-stjernet hotel med morgenmad, pool, værelse med balkon og havudsigt samt fantastisk beliggenhed ved havnefronten!

Azorerne er flere gange kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic. Øerne er et unikt naturparadis, hvor I finder uspoleret natur med bølgende vulkanlandskaber og smukke kratersøer. Derudover har I mulighed for at prøve en masse spændende aktiviteter, når I rejser til det smukke ørige – såsom hvalsafari eller vandreture i bjergene.

Se det gode tilbud her:
Fra_BillundFra København

 

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her​.

Der er mange rejser at vælge imellem hos Bravo Tours. Se hele udbuddet igennem her:


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 18. – 25. jun 24 (7 nætter)
Pris3.799,-

 

København: 18. – 25. jun 24 (7 nætter)
Pris3.799,-


Hotel

 

Ponta Delgadas bedste hotel
Marina Atlântico ligger i første parket ved den fantastiske havnefront. Her er du tæt på centrum af Ponta Delgada med sit fornemme udvalg af butikker, restauranter, barer, caféer og seværdigheder. Fra de fleste værelser har du en betagende udsigt til havet og de store krydstogtskibe, der lægger til kaj. Reception, hotellobby, restaurant og bar er stilfuldt indrettet og vidner om god smag.

Du kan benytte den indendørs pool i det lækre helsecenter, hvor du også finder jacuzzi, sauna og tyrkisk bad (mod gebyr). På hotellet er der også en fin udendørspool, som du kan benytte dig af. I sommermånederne kan du desuden bruge det flotte havnebassin.

Marina Atlântico er et af de mest populære hoteller på Azorerne.

Sådan bor du på Hotel Marina Atlântico
På Marina Atlântico bor du i skønne, lyse dobbeltværelser med bad/toilet, aircondition, hårtørrer, safebox, telefon og satellit-tv. De fleste værelser har en smuk møbleret balkon med teakgulv. Alle værelserne har havudsigt.

Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to personer. Du kan også bo på eneværelse mod tillæg.

Pension
Dit ophold på Marina Atlântico er med morgenmad, men halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) kan tilkøbes.

Mere om Hotel Marina Atlântico
Marina Atlântico ligger helt fantastisk lige overfor den nybyggede havnefront. Fra hotellet kan du via en gangbro gå direkte over til havnepromenaden. Den centrale beliggenhed i det populære havneområde medfører lidt trafikstøj. På Marina Atlântico er der gode konferencefaciliteter. Velegnet for gangbesværede.

Hotellet råder over diverse faciliteter såsom mindre fitness, gratis WiFi, jacuzzi, sauna og vaskeservice, hvor nogle er imod gebyr.

Se mere her
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Azorerne:

 

Fra Billund: 18. – 25. jun 24

 

Fra københavn: 18. – 25. jun 24

 


TRANSPORT

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Azorerne. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365